Головна Новини Зірки шоу бізнес Шварценеггер подарував бездомним 25 будинків на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Шварценеггер подарував бездомним 25 будинків на Різдво

Актор особисто приїхав перевірити об'єкти та познайомитися з господарями

25 грудня 2021, 17:01 comments1329
Поділіться публікацією:

Американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер відвідав будинки, збудовані за його кошти для бездомних ветеранів. Про це він написав на сторінці в Instagram. Актор особисто приїхав перевірити об'єкти та познайомитися з господарями.

Шварценеггер подарував бездомним 25 будинків на Різдво

Арнольд Шварценеггер - фото з відкритих джерел

“25 будинків, які я пожертвував безпритульним ветеранам, було збудовано тут, у Лос-Анджелесі. Було чудово провести час із нашими героями та привітати їх у нових будинках", — йдеться у повідомленні.

За підрахунками Департаменту житлового будівництва та міського розвитку Сполучених Штатів, станом на 2020 рік у країні живе понад 37 тисяч безпритульних ветеранів. Серед причин втрати житла вказується інвалідність з фізичного або ментального захворювання (наприклад, поширений серед військових посттравматичний стресовий розлад), зловживання наркотиками та алкоголізм (також часто на тлі психічних розладів), безробіття, відсутність недорогого житла та низькі соціальні виплати після закінчення військової служби.

Нагадаємо, 73-річний американський актор, зірка фільмів "Термінатор" і "Нестримні", колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер потрапив під приціл папараці під час своєї поїздки на автомобілі. "Залізний Арні" був за кермом, а на пасажирському сидінні сиділа його кохана — фізіотерапевт Хізер Мілліган. Разом вони вже понад вісім років.

Актор був у кепці, протисонцевих окулярах і темній футболці. Образ Хізер роздивитися не вдалося, але волосся вона зібрала у хвіст, а на очі одягла стильні сонцезахисні окуляри. На фото кохані виглядають по-справжньому щасливими та посміхаються, позуючи для знімків у раритетному автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини