Головна Новини Зірки персона Кріс Гемсворт вирішив зупинити свою кар'єру через хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріс Гемсворт вирішив зупинити свою кар'єру через хворобу

Американський актор Кріс Гемсворт виявив, що схильний до хвороби Альцгеймера та зупиняє кар'єру. Кіноактор також розповів, що чекати від його персонажа у майбутньому.

21 листопада 2022, 22:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Кріс Гемсворт, відомий за роллю Тора у фільмах від студії Marvel, вирішив поставити свою кар'єру на паузи після тесту на схильність до хвороби Альцгеймера. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю актора журналу Vanity Fair.

Кріс Гемсворт вирішив зупинити свою кар'єру через хворобу

Голлівудський актор Кріс Гемсворт. Фото: з фільму National Geographic "Без меж"

Зірка серії фільмів "Тор" пройшов ДНК-тест у рамках документального фільму National Geographic "Без меж". Актор зазначає, що результат виявив його найбільший страх.

Результи показали, що Гемсворт має два гени APOE4, які отримав від батьків. Загалом кожен четвертий мешканець Землі має одну копію гена, але лише 2-3% мають обидва. Такі результати ставлять 39-річного актора в категорію найбільшого ризику на виникнення хвороби Альцгеймера.

"Це не означає, що мені вручили заяву про звільнення",- сказав голлівудський актор, але зазначив, що ця новина "справді викликала бажання зробити паузу".

Кріс Гемсворт також розповів як буде здійснювати профілактику хвороби. Американська зірка зазначає, що для профілактики він буде використовувати подібні методи як і для серцево-судинних захворювань, раку, чого завгодно — все залежить від контролю сну, стресу, харчування, руху, фітнесу.

Окрім того, Кріс Гемсворт розповів про майбутнє свого персонажа.

"Я відчуваю, що нам, мабуть, доведеться закрити книгу, якщо я колись зроблю це знову, розумієте, що я маю на увазі?" – розповів Гемсворт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зірку голлівудського фільму "Назад в майбутнє" Майкла Фокса, який розповів про свою хворобу Паркінсона. Актор страждає на неї вже кілька десятиліть.

Також "Коментарі" писали про смерть легендарного рок-музиканта гурту Nazareth. Він виконував відомі світові хіти Love Hurts та Dream On.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини