Головна Новини Зірки персона Пішов з життя легендарний рок-музикант з гурту Nazareth Ден Маккафферті
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов з життя легендарний рок-музикант з гурту Nazareth Ден Маккафферті

У віці 76 років помер Ден Маккафферті багаторічний вокаліст шотландської групи Nazareth. Гурт відомий хітами Love Hurts та Dream On.

9 листопада 2022, 00:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Померла легендарна рок-зірка Ден Маккафферті, вокаліст шотландського гурту Nazareth. Піт Егню, басист групи, оголосив про свою смерть співака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook сторінку шотландського рок-гурту.

Пішов з життя легендарний рок-музикант з гурту Nazareth Ден Маккафферті

Ден Маккафферті, вокаліст гурту Nazareth. Фото: з відкритих джерел

Ден Маккафферті створив групу Nazareth із самого початку в 1968 році разом з Пітом Егню, Менні Чарлтоном і Дарреллом Світом. У 2013 році світ дізнався, що Ден потрапить до швейцарської лікарні внаслідок інсульту. Тоді музикант спростував цю інформацію, пояснивши при цьому, що його здоров'я постійно погіршується, але з іншої причини.

"У мене хронічна обструктивна хвороба легень, яка з кожним роком погіршується. Ви ніколи не знаєте, коли воно нападе, а коли це станеться, ви не можете дихати" — прокоментував він тоді.

Однак невідомо, чи стала причиною смерті легенди рок-н-ролу хронічне захворювання легенів.

"Це найсумніша заява, яку мені коли-небудь доводилося робити. Меріанн і сім’я втратили свого коханого чоловіка і батька, я втратив свого найкращого друга, а світ втратив одного з найкращих співаків, які коли-небудь жили", — написав Піт Егню, басист і співзасновник шотландського гурту.

Оригінальне повідомлення про смерть рок-музиканта Дена Маккафферті можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть російського музиканта, який підтримував режим Путіна Бориса Мойсеєва. Російському одіозному співаку було 68 років.

Також "Коментарі" писали про загибель британської королеви Єлизавети ІІ. На момент смерті королева мала 96 повних років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини