Головна Новини Зірки персона Кріса Брауна звинувачують у зґвалтуванні: жертва подала позов до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріса Брауна звинувачують у зґвалтуванні: жертва подала позов до суду

Представники Кріса Брауна відповідний судовий позов поки ніяк не коментують

28 січня 2022, 19:30
Поділіться публікацією:

Американському виконавцеві Крісу Брауну висунуто звинувачення в зґвалтуванні. Американка, яка звинувачує в цьому злочині 32-річного музиканта, звернулась до судової установи з позовом на 20 мільйонів доларів.

Кріса Брауна звинувачують у зґвалтуванні: жертва подала позов до суду

Кріс Браун (фото з відкритих джерел)

 Жертва співака – танцівниця, модель  і професійний хореограф Джейн Доу. Вона готова повторити своє звинувачення в суді. Про це інформує TMZ.

 Модель розповідає, що співак  познайомився з нею через її подругу.  Побачив в тої фото дівчини в телефоні, знайшов і надіслав запрошення на вечірку, яка мала відбутись на яхті  репера P.Diddy в Майамі

 Це сталось 30 грудня 2020 року перед Новим роком. Танцівниця приїхала туди і прийняла пропозицію музиканта випити й поспілкуватись. В приміщенні кухні співак дав їй чашку з мішаним напоєм і вони розмовляли.

 Після другої дози напою, модель відчула "раптову незрозумілу зміну в свідомості". Американка вказала в судових документах, що відчувала себе "дезорієнтованою, фізично нестабільною і почала засипати".

Дівчина зазначила, що не погодилась на пропозицію виконавця, що хотів її схилити до сексу. Але він не прийняв відмови й зчинив над нею зґвалтування. Наступного дня, під час листування, поставив вимогу, щоб вона випила пігулку екстрених контрацептивів

 Тепер жертва зґвалтування на яхті пред’явила відомому співаку судовий позов та зажадала відшкодувати збитки  на суму 20 мільйонів доларів. Причина – серйозні емоційні переживання, що перенесла в той час молода американка.

 Адвокати Джейн Доу  кажуть, що їх клієнтка не написала заяву у відділок поліції про здійснене сексуальне насильство з тої причини, що в той час була недосвідченою студенткою, була в стані розпачу і не знала,  як поступити в  цьому непростому випадку.

 Представники американського музиканта не дають коментарів стосовно цього позову.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кріс Нот потрапив у скандал: двоє жінок звинуватили його у зґвалтуванні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини