Головна Новини Зірки персона Ксенія Мішина блиснула фігурою у чорному купальнику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенія Мішина блиснула фігурою у чорному купальнику (ФОТО)

Українська актриса Ксенія Мішина поділилася фотографіями з відпочинку ОАЕ та похвалилася розкішною фігурою

28 листопада 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

32-річна популярна актриса, перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина поділилася з підписниками яскравими фотографіями зі свого відпочинку в ОАЕ.

Ксенія Мішина блиснула фігурою у чорному купальнику (ФОТО)

Ксенія Мішина / Фото: @misha.k.ua

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімки у відвертому чорному купальнику, продемонструвавши своє розкішне підтягнуте тіло. Ксенія позувала в морі та на білому пляжі острова Саадіят, розташованого в Перській затоці, демонструючи спокусливі вигини своєї фігури.

За добу пост знаменитості зібрав понад 100 тисяч лайків та безліч коментарів: "Дуже красива", "Ви прекрасна", "Розкішна жінка та актриса! Браво", "Ксюша, ви крута, мріяти тільки про таку фігуру", "Дуже красиві фото", "Шикарна, як завжди", "Така сексуальна", — прокоментували шанувальникам.

Ксенія у своєму пості зазначила, що через відверті фотографії зіткнулася з хвилею хейту і порадила фолловерам, зокрема жінкам, щоб вони навчилися любити своє тіло. "Вульгарність — це несмак, а красиві знімки тіла — мистецтво", — зазначила Мішина.

Нагадаємо, нещодавно українська актриса Ксенія Мішина відвідала вечірку, організовану StarlightMedia, та здивувала всіх своїм розкішним образом. Знаменитість обрала чорну міні-сукню з прозорим боді, а доповнила образ туфлями на масивній платформі та високих підборах з нової колекції Versace.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома актриса, зірка "Бандиток" Сальма Хайєк позувала в злитому купальнику бордового кольору з відкритим декольте, на тлі моря.

Читайте також, американська знаменитість Селена Гомес знялася у купальнику та вперше показала свій шрам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини