Головна Новини Зірки персона Життя після «Холостячки»: чи залишилася Ксенія Мішина з Олександром Еллертом
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя після «Холостячки»: чи залишилася Ксенія Мішина з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина розставила всі крапки над «і»

25 грудня 2020, 23:20 comments5306
Поділіться публікацією:

Минулої п'ятниці глядачі дізналися, що українська актриса, головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина вибрала в фіналі Олександра Еллерта. Але як склалися їхні стосунки після проекту було інтригою ... до сьогоднішнього дня.

Життя після «Холостячки»: чи залишилася Ксенія Мішина з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт (фото з відкритих джерел)

В пост-шоу "Холостячка": життя після проекту ", стало відомо, що українській актрисі Ксенії Мішиній і коміку Олександру Еллерту вдалося зберегти свої стосунки й пара як і раніше разом.

Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з того часу вони не розлучалися і зараз живуть разом і дуже щасливі. Закохані розповіли, що їм складно було приховувати свої стосунки, хоч вони й намагалися, але уважні підписники все помічали.

Мішина розповіла, що у них кожен вечір романтичний, вони намагаються дивувати один одного, але без дрібних конфліктів, звичайно ж, не обходиться.

Олександр зізнався, що підлаштовується під стиль життя Ксенії, він уже пробує медитувати й в якості експерименту відмовився від м'яса та алкоголю. Весілля закохані вже обговорювали, зокрема яким вони її бачать, але коли це станеться — покаже час.

Ксенія зізналася, що дійсно полюбила на цьому проекті та дуже вдячна шоу "Холостячка" за таку можливість.

Відзначимо, що після виходу фіналу шоу на адресу Ксенії та Олександра було безліч негативних коментарів. Актрису засуджували за її вибір і говорили, що вона зробила помилку, відмовивши Олексію Тригубенко. А Олександру писали, що він прийшов на проект заради піару, і те, що Ксенія вибрала його тільки через прописку.

Нагадаємо, що протягом шоу "Холостячка", за словами Ксенії Мішиної, їх стосунки з Олександром Еллертом нагадували гойдалки, то було все добре, то все погано. Але попри всі складнощі, саме в цього чоловіка закохалася "холостячка" і прийняла від нього каблучку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі, ще до показу фінальної серії романтичного шоу "Холостячка" з'явилися докази того, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зберегли свої стосунки й живуть разом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення


Новини