Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій вибір на "Холостячці"

Українська актриса Ксенія Мішина розповіла, чи шкодує, що на проекті "Холостячка" обрала Олександра Еллерта, а не Тригубенка

Популярна українська актриса, головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує вона про те, що у фіналі проекту сказала "так" гумористу Олександру Еллерту, а не Олексію Тригубенко.

У новому інтерв'ю Dorotye знаменитість розповіла, що почуття до Олександра Еллерта у неї з'явилися майже з першого погляду, але вона придивлялася до чоловіків і намагалася знайти того, з ким вона бачить майбутнє. В підсумку у фіналі "Холостячки" опинився комік Олександр Еллерт та бізнесмен Олексій Тригубенко.

Мішина зауважила, що в Олексії їй дуже подобалася постійність, стабільність, харизматичність, але її серце схилялося до Олександра. І навіть попри те, що зараз вони з автором студії "Квартал 95" не разом, вона не шкодує, що обрала його у фіналі проекту.

Актриса зізналася, що проект "Холостячка" подарував їй дуже багато яскравих емоцій та незабутніх моментів, вона справді певний проміжок часу була закохана в Олександра та щаслива з ним.

"Я реально закохалася в Сашка. Я повністю усвідомлювала, кого я обрала", - заявила Ксенія Мішина.

Нагадаємо, що 32-річна популярна актриса Ксенія Мішина не приховуватиме того, що на цей час вони з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом не разом. У програмі "Світське життя" знаменитість вперше назвала причини їхнього розставання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина минулого місяця відпочила в ОАЕ, де блиснула стрункою фігурою у чорному купальнику.

Читайте також, фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко розповів, як пережив відмову Ксенії Мішиної.