Головна Новини Зірки персона Куди зник актор з серіалу "Малкольм у центрі уваги"
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди зник актор з серіалу "Малкольм у центрі уваги"

Актор Френкі Муніз, який у серіалі "Малкольм у центрі уваги" зіграв головного героя майже не з’являється у кіно після закінчення шоу. Чим він займається сьогодні.

1 квітня 2024, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Френкі Муніз був однією з найбільших дитячих зірок на американському телебаченні протягом впродовж семи років, коли виходив серіал "Малкольм у центрі уваги". Муніз заробляв сотні тисяч доларів, грав разом із зірками Голлівуду та мав натовпи шанувальників. Однак, актор все це покинув заради перегонів.

Куди зник актор з серіалу "Малкольм у центрі уваги"

Френкі Муніз з серіалу "Малкольм у центрі уваги". Фото з відкритих джерел

Френкі Муніз народився 5 серпня 1985 року. Він змалку почав зніматись у рекламі та був статистом на телебачені. Прорив у його кар’єрі стався у 2000 році завдяки серіалу "Малкольм у центрі уваги", який розповідав про неблагополучну сім'ю з американського передмістя.

"Малкольм у центрі уваги" моментально став хітом на телебаченні, а кожен епізод дивились близько 26 млн глядачів у США. Завдяки цьому Френкі Муніз отримав статус зірки, та став один з найбільш високооплачуваних дітей-акторів.

Коли вийшов останній епізод серіалу "Малкольм у центрі уваги" у 2006 році, Муніз розповів, що не планує більше грати подібні ролі.

"Я почав думати про те, щоб подорослішати, стати зрілим, і це мене лякало. Я сподіваюся, що моя кар’єра піде добре. А якщо ні… це, ймовірно, ніколи не буде хорошим", — сказав Муніз.

Ще знімаючись у "Малкольм у центрі уваги" Меніз почав усе більше присвячувати себе автоперегонам. З 2004 року він почав регулярно брати участь у змаганнях, а його акторська кар’єра відійшла на другий план. Після 2006 року Френкі Муніз лише періодично з’являється на екранах або озвучує персонажів мультфільмів.

Крім перегонів, Муніз у 2017 році також брав участь у 25 сезоні американської версії "Танці з зірками", де посів третє місце. Наступного року, він був ведучим дитячої версії "Танці з зірками".  У 2018 автогонщик заручився з Пейдж Прайс, а через два роки пара відсвяткувала весілля. 22 березня 2021 року у них народився син.

Куди зник актор з серіалу ”Малкольм у центрі уваги” - фото 2

Френкі Муніз

Серед ЗМІ поширювались чутки, що Муніз через травми під час автоперегонів втрачає пам’ять і нічого не пам’ятає з минулого, зокрема і про серіал "Малькольм у центрі уваги". Однак актор згодом пояснив, що ЗМІ неправильно інтерпретували інформацію, а сам він страждав від мігренозної аури, яка викликала тимчасові порушення зору.

Коли фанати підходять до нього на вулиці, вони зазвичай згадують Муніза за його роллю в серіалі "Малкольм у центрі уваги" ніж за його досягнення на гоночній трасі. Однак, він зізнається, що не проти бути для когось Малкольмом. 

"Коли хтось підходить до мене і каже, що я великий гонщик, це робить мене щасливим. Якщо вони говорять, що люблять Малкольма і показують серіал своїм дітям, це також робить мене щасливим. Я вплинув на чиєсь життя. Це дійсно чудова річ", — розповів 38-річний Френкі Муніз в інтерв'ю CNBC.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про долю іспанської акторки, яка була зіркою кіно, а сьогодні спить на лавці в парку її рідного міста.

Також "Коментарі" писали про те, як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини