Головна Новини Зірки персона Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна
commentss НОВИНИ Всі новини

Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна

З моменту виходу серіалу "Ксена: принцеса-воїн" пройшло майже 30 років. Як змінилась головна зірка за ці роки.

18 жовтня 2023, 17:55 comments1051
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У 1990-х роках новозеландська акторка Люсі Лоулес підкорила світ своїм образом войовничої принцеси Ксени. Протягом шести років вона грала головну героїню серіалу та захоплювала мільйони глядачів. Як тепер виглядає головна акторка серіалу "Ксена: принцеса-воїн", який вперше вийшов на екрани у далекому 1995 році, 28 років тому.

Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна

Люсі Лоулес у ролі Ксени. Фото з відкритих джерел

Акторка Люсі Лоулес привернула увагу глядачів у кількох епізодах серіалу "Геркулес: Легендарні подорожі", де виконала роль Ксени. Через популярність персонажа продюсери запустили власний серіал про принцесу-воїна, який мав шість сезонів та виходив з 1995 по 2001 роки.

Станом на 2023 рік Люсі Лоулес 55 років. У неї є донька Дейзі від шлюбу з першим чоловіком Гартом Лоулес, а також ще двоє синів від другого чоловіка Роберта Таперта. Нижче можна переглянути, як виглядає Люсі Лоулес зараз:

Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна - фото 2
Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна - фото 3
Як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна - фото 4

Попри те, що для більшості Люсі Лоулес відома роллю у серіалі "Ксена: принцеса-воїн", вона знімалась популярних постановках: "Спартак", Зоряний крейсер "Галактика", "C.S.I.: Місце злочину Маямі", "Парки і зони відпочинку", "Цілком таємно" та інших серіалах.

У 2012 році Лоулес привернула увагу світу не через професійні причини. Поліція Нової Зеландії арештувала жінку, після того, як вона прикувала себе до нафтового танкера. Таким чином вона разом ще з кількома активістами протестувала проти буріння в Арктиці. Крім того, неоднозначні стосунки Ксени з її попутницею Габріель у серіалі "Ксена: принцеса-воїн", призвели до того, що Люсі Лоулес стала іконою серед лесбійок. Люсі Лоулес неодноразово брала участь у гей-парадах та підтримує одностатеві шлюби.

Наразі Лоулес грає в новозеландському комедійно-драматичному серіалі "Моє життя — це вбивство" та працює над власними режисерськими проєктами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як виглядали б герої фільму "Барбі", якби були ляльками.

Також "Коментарі" писали про актора Кевіна Спейсі, якого забрали до лікарні з підозрою на серцевий напад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини