Головна Новини Зірки персона Курорт доступний не всім: найбагатша співачка України розповіла про відпочинок в Буковелі
commentss НОВИНИ Всі новини

Курорт доступний не всім: найбагатша співачка України розповіла про відпочинок в Буковелі

Зірка розповіла про зимовий відпочинок зі своєю родиною в Буковелі

14 січня 2021, 13:44 comments1113
Поділіться публікацією:

Найбагатша співачка України, дружина відомого мільярдера Мохаммада Захура Камалія поділилася, як проходить їх сімейний відпочинок в Буковелі. Відповідну публікацію вона виклала на своїй сторінці в соціальних мережах.

Курорт доступний не всім: найбагатша співачка України розповіла про відпочинок в Буковелі

Камалія. Фото: tv.ua

Так, знаменитість опублікувала знімок з популярного українського курорту, написавши, що для більшості людей відпочинок тут буде не по кишені.

Також Камалія розповіла, що рівень, на якому надаються послуги в Карпатах, її дуже порадував. Відправитися на відпочинок в Буковель їх сім'я вирішила з тієї причини, що через коронавірус зараз небезпечно їхати за кордон.

"Але потрібно мати на увазі, що більшість українців не можуть дозволити собі платити ті ціни, які вони ввели в цьому році. Коли в наступному році для українців відкриються інші зимові курорти, буде можливість обрати кращий курорт з кращими цінами й послугами. Сподіваюся, керівництво курортного комплексу Буковель це розуміє", — написала Камалія.

Раніше ми писали, що найбагатша співачка України прикрасила ялинку іграшками по 1000 грн за штуку. Популярна українська виконавиця Камалія поділилася, які новорічні традиції є в їхній родині, а також розповіла, у скільки їм обійшлися новорічні іграшки. Ціна деяких дійсно вражає.

Так, співачка говорить, що прикрашання ялинки стало справжнім багатоетапним процесом. Цими подробицями вона поділилася у своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях". Відзначається, що всього знадобилося 10 коробок ялинкових іграшок, які Камалія особисто вибирала і сортувала. Потім вона детально обмірковувала, яку іграшку куди краще повісити, щоб виглядало красиво.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

рядом прошел

14 січня 2021, 21:29

кто напомнит, когда и что пела эта "Популярная украинская исполнительница" ???


Новини