Головна Новини Зірки персона 20 найдорожчих суконь усіх часів та народів
commentss НОВИНИ Всі новини

20 найдорожчих суконь усіх часів та народів

До рейтингу увійшли сукні вартістю від 30 тисяч до 10,7 мільйона доларів

31 серпня 2023, 22:44
Поділіться публікацією:

Понад 10 мільйонів доларів коштує найдорожча сукня у рейтингу 20 найдорожчих суконь усіх часів та народів. Про це повідомляють "Коментарі".

20 найдорожчих суконь усіх часів та народів

Мерилін Монро в своїй "голій сукні"

20 місце у рейтингу розкішних шат за платтям у 30 тисяч доларів. Його володарка — Рейчел Макадамс, канадська кіноактриса, яка у 2002 році зіграла у фільмі "Ідеальний пиріг". За роль у ньому вона була номінована на нагороду Genie Award.

19 місце за синім платтям американської актриси Сандри Буллок за 40 тисяч доларів.

18 місце — сукня за 60 тисяч доларів, в якій з'явилася ірландська актриса американського походження Сірша Ронан. Вона володарка численних нагород, включаючи премії "Золотий глобус" та Critics' Choice Movie Award, п'ятиразовий номінант на премію BAFTA, чотириразовий номінант на нагороду Американської Гільдії кіноакторів та чотириразовий номінант на премію "Оскар" — за ролі у фільмах ", "Леді Берд" та "Маленькі жінки".

17 місце — сукня за 80 тисяч доларів Алісії Вікандер, шведської актриси, танцівниці та продюсера. Вона володарка премії "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану та премії Гільдії кіноакторів США за роль художниці Герди Вегенер у біографічній драмі "Дівчина з Данії".

16 місце — сукня за 80 тисяч доларів Енн Хетеуей, американської актриси та співачки, володарки премій "Еммі", "Золотий глобус", премії Гільдії кіноакторів США, BAFTA та "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану у фільмі-мюзиклі "Знедолені".

15 місце — шикарне вбрання за 90 тисяч доларів Шарліз Терон, південноафриканської та американської актриси та продюсерки. Терон здобула популярність наприкінці 1990-х років завдяки ролям у фільмах "Два дні в долині", "Могутній Джо Янг", "Адвокат диявола" та "Правила виноробів".

14 місце — сукня за 100 тисяч доларів Кейт Уінслет, англійської актриси, відомої за ролями у фільмах "Титанік", "Аватар", "Чтець".

13 місце – вбрання за 110 тисяч доларів принцеси Діани.

12 місце — наряд за 125 тисяч доларів Шарлотти Ремплінг, британської актриси, кавалера ордена Британської імперії, володарки багатьох міжнародних та національних нагород.

11 місце — сукня за 150 тисяч доларів Лупіти Ніонго, кенійсько-мексиканської актриси театру та кіно, лауреатки премії "Оскар", відомої за фільмами "Чорна пантера", "Ми", "12 років рабства".

10 місце – фасон за 200 тисяч доларів Кейт Бланшетт, австралійської актриси театру, кіно, телебачення та озвучування. Вона визнана кінознавцями та критиками однієї з найкращих та різнобічних акторок свого покоління.

9 місце – сукня за 270 тисяч доларів Періс Хілтон, американської кіноактриси, співачки, авторки пісень, колишньої потенційної спадкоємиці багатомільйонного бізнесу.

8 місце – вбрання за 362 тисячі доларів вже згаданої принцеси Діани.

7 місце — весільне вбрання за 400 тисяч доларів Кейт Міддлтон, нареченої, а потім і подружжя спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма.

6 місце – мінімалістичний чорний туалет за 807 тисяч доларів Одрі Хепберн, британської актриси, визнаної ікони кіноіндустрії та стилю, пік кар'єри якої припав на Золотий вік Голівуду.

5 місце – сліпуча сукня Ніколь Кідман за 2 мільйони доларів.

4 місце — сукня за 4 мільйони доларів Дженніфер Лоуренс, американської актриси відомої своїми ролями у франшизних бойовиках та незалежних драмах. Збори фільмів за її участю склали понад 6 мільярдів доларів. У 2015 і 2016 роках вона була визнана найоплачуванішою актрисою світу.

3 місце – культове біле міді Мерилін Монро за 4,6 мільйона доларів.

2 місце — не менш відома "гола сукня" Монро, прикрашена 2500 стразами, за 4,8 мільйона доларів. У цьому максі вона виконала пісню Happy Birthday, Mr. President на дні народження Джона Кеннеді в 1962 році. Пізніше сукня, яка стала легендою, пішла з молотка за рекордну суму. Його придбала мережа музеїв Ripley's Believe It Or Not!, на виставках якої можна побачити унікальні речі.

1 місце – весільне вбрання королеви Летиції за 10,7 мільйона доларів – королеви-консорт Іспанії, подружжя короля Філіпа VI.


Тим часом, паніка в Китаї: популярний товар зникає з полиць магазинів.

Росіянка влаштувала бешкет на Балі.

А український гуморист розповів, як покинув Україну під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Славік

8 вересня 2023, 21:50

Лілі, ще є куди рости)))

Лілі

2 вересня 2023, 10:19

А я думала, я сорочку на Віоліті дорогу купила))))


Новини