Головна Новини Зірки персона 23-річний репер замість волосся вживив у голову золоті прикраси (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

23-річний репер замість волосся вживив у голову золоті прикраси (ФОТО)

Виконавець зізнався, що хотів зробити щось особливе

13 вересня 2021, 23:56 comments1054
Поділіться публікацією:

23-річний  співак  Дан Сур (Dan Sur)  зробив унікальну  операцію, аби буквально позолотити свою голову.  Хірурги   пересадили йому на голові  ланцюжки із золота, що імітуватиме  волосся. Про це пише New York Post. Спеціальні  дреди, що виглядають, як ланцюжки, кріпляться до голови спеціальними гачками.

23-річний репер замість волосся вживив у голову золоті прикраси (ФОТО)

Репер вживив у голову ланцюжка (фото instagram.com/dansurig)

"Я хотів зробити щось, що відрізняло б мене від інших. Сподіваюся, тепер не всі будуть копіювати мене. Це моє волосся. Золоте волосся. Перший в історії репер, якому імплантували золоте волосся", – розповів шоу-мен.

The Guardian/life зазначає, що, співак отримав золоте волосся ще у квітні. В Дан Сура майже 2 мільйони шанувальників в TikTok.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що  Каньє Вест подав документи для офіційної зміни імені.44-річний американський реп-виконавець Каньє Вест вирішив змінити ім'я і вже подав відповідну заяву в суд Лос-Анджелеса.Відомий музикант хоче, щоб замість Каньє Веста його називали "Йе" (Ye). Репер не став коментувати, чому прийняв таке рішення, вказавши лише, що робить це "з особистих причин". Він уже подав відповідні документи до суду Лос-Анджелеса. Кілька років тому американський виконавець вже говорив про те, що хоче змінити ім'я на сценічний псевдонім. Він навіть у 2018 році випустив альбом, який так називається. Виявляється, що ім'я "Йе" має релігійний підтекст. За словами Каньє, це слово часто зустрічається в Біблії й означає "ти".До слова, Каньє Вест отримав визнання критиків і був неодноразово названий одним з найбільших артистів XXI століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини