Головна Новини Зірки персона "Свобода це головне багатство": Пугачова відповіла своїм недоброзичливцям
commentss НОВИНИ Всі новини

"Свобода це головне багатство": Пугачова відповіла своїм недоброзичливцям

Відома радянська та російська співачка відповіла тим, хто рахує її гроші та волосся на голові

11 листопада 2023, 21:00
Поділіться публікацією:

Алла Пугачова написала пост на своїй сторінці в Інстаграм, в якому відповіла "купці шалених недостойників, заздрісників та наклепників". Вони, на її думку, намагаються очорнити її в очах народу. Про це повідомляють "Коментарі".

"Свобода це головне багатство": Пугачова відповіла своїм недоброзичливцям

Пугачова

За її словами, говорячи про "холопів і рабів" у Росії, вона мала на увазі не весь народ, а саме цих злісних коментаторів. Народ Росії вона вважає "заручником" нинішньої ситуації. Вона впевнена, що її не зрадить її "багатомільйонна армія шанувальників".

Крім того, вона закликала не рахувати її гроші та волосся на голові.

"Та й не в грошах щастя. Свобода — це головне багатство. І я її в собі берегу, цим живу і намагатимусь дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над кривдою", — заявила Пугачова.

Також вона пообіцяла, що "ви про мене ще почуєте".

Раніше поп-зірка разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та їхніми дітьми, після вторгнення РФ в Україну, залишили Росію. Пугачова, на відміну від її чоловіка, відкрито не засудила вторгнення. Пізніше, після зарахування Галкіна до іноагентів, вона попросила зробити з нею те саме, при цьому заявивши, що вона разом з чоловіком бажає "припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян".

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про повернення Пугачової до Росії, а також величезні гонорари, які вона отримає за виступ напередодні Нового року. Це повідомлення викликало вибух обурення у прихильників Путіна.

Тим часом, у США розповіли, як Китай допомагає російській армії воювати проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини