Головна Новини Зірки персона Ледь не луснула: Лорак зганьбилася через хіт Уітні Г'юстон (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледь не луснула: Лорак зганьбилася через хіт Уітні Г'юстон (ВІДЕО)

Ані Лорак ходить по російських шоу, щоб будувати кар'єру в терористичній Росії.

27 жовтня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:








 Колишня українська співачка Ані Лорак, яка замовчує про трагічні події в Україні та проживає в Росії, спробувала виконати культову пісню Вітні Г'юстон "I Will Always Love You". Лорак, намагаючись зберегти кар'єру в Росії, взяла участь у шоу, яке веде актор Станіслав Ярушин, відомий своєю роллю Антона в серіалі "Універ".

Ледь не луснула: Лорак зганьбилася через хіт Уітні Г'юстон (ВІДЕО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

На шоу Лорак спробувала відтворити легендарний хіт, але виконання виявилося складнішим, ніж вона, очевидно, очікувала. Хоча початок пісні їй вдався більш-менш вдало, на найвищих нотах, які Вітні Г'юстон виконувала з неймовірною легкістю, Лорак не впоралася і зганьбилася. Під час виступу вона помітно знітилася, коли не змогла взяти потрібні ноти, і, попри всі спроби ведучого підтримати її, цей невдалий момент привернув увагу глядачів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Ані Лорак втекла до РФ насправді. Відомий український музикант і  керівник гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, що проходить службу в ЗСУ,  сказав, яке його відношення  до Ані Лорак.

Під час  інтерв'ю YouTube-проекту ТСН "Наодинці" Мирослав зізнавсь, що Ані Лорак, яка ще в 2014 році виїхала жити в країну-окупантку  РФ, давно мала  мрію заробити  багато російських рублів, що в неї й  збулось.

Також "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядомКолишня українська виконавиця Ані Лорак, що залишила  рідну країну, зробила спробу  поділитись  власними "секретами краси". На власній сторінці в Instagram  співачка оприлюднила відеоролик, де розповідає  своїм прихильникам, які засоби  використовує. Зірка сидить в гримерці і візажист  при цьому  маже  їй пензликом ділянку декольте.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини