Головна Новини Зірки персона З'явилася нова версія: чому Ані Лорак втекла до РФ насправді
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася нова версія: чому Ані Лорак втекла до РФ насправді

Мирослав Кувалдін обговорив зраду Ані Лорак і заявив, що вона все життя мріяла про рублі

9 червня 2024, 21:50 comments1269
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант і  керівник гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, що проходить службу в ЗСУ,  сказав, яке його відношення  до Ані Лорак.

З'явилася нова версія: чому Ані Лорак втекла до РФ насправді

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Під час  інтерв'ю YouTube-проекту ТСН "Наодинці" Мирослав зізнавсь, що Ані Лорак, яка ще в 2014 році виїхала жити в країну-окупантку  РФ, давно мала  мрію заробити  багато російських рублів, що в неї й  збулось.

"Я б на місці Ані Лорак так і вчинив би. Вона все життя про це мріяла, її мрія здійснилася і публічних діячів, які приєдналися до армії, а на решту не хочу витрачати силу своєї думки", — висловивсь Мирослав Кувалдін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна Лорак розізлила росіянКолишня українка,  співачка Ані Лорак виступала в країні-агресорці  Росії на премії "Жара Music Awards" і обрала "голе" вбрання для свого номера.

На сторінці фан-клубу  співачки в соціальних мережах оприлюднили відеоролик з виступом  співачки. Як  написали  російські ЗМІ, фани  були в шоці від  такого відвертого вбрання. Адже Ані Лорак  одягнула комбінезон тілесного кольору з прозорими вставками і стразами. Критики вже встигли оцінити такий вчинок зірки.

Також "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців. Колишня українка Ані Лорак, яка брала участь в ефірі "Центрального телебачення"  російського  каналу скаржилась на напади  мешканців України. Вона називає їх несправедливими і  замітила, що плакала з відчаю.

Зірка  ввійшла в цей образ і мало не плачучи,  розповідала, якого болю їй завдає хейт з боку  українських громадян. Співачка каже, що він  необґрунтований. Проте, слід  замітити, що Кароліна понад   півтора року ніяк не реагує на повномасштабну російську війну на батьківщині. Вона  не засуджує військове вторгнення на території рідної  Україні, і в цей  час як виступала, так і виступає в РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини