Головна Новини Зірки персона Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото

Це зараз зірки купаються в софітах і ідеально виглядають на обкладинках відомих глянців. А з чого все починалося?

12 жовтня 2020, 14:27
Поділіться публікацією:

Переглядати фотографії знаменитостей до того, як вони стали популярними, вельми цікаве заняття, чи не так? Побачити, якими вони були в юності, і як змінилися, коли стали відомими. Ось і лідер групи "Океан Ельзи" не втримався, вирішивши поділитися з фанатами своїми архівними фото. Про це пише видання lux.

Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото

Святослав Вакарчук. Фото: angliya

Вакарчук опублікував в мережі знімки зі студентських років, на яких впізнати майбутню зірку не так і легко. Відомо, що виконавець навчався на фізичному факультеті у Львові. На одній з фотографій можна побачити його разом зі своїми одногрупниками фізиками-теоретиками, а на інший  -  Святослава, якому лише 16 років.

Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото - фото 2
Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото - фото 3
Ледь впізнати: Святослав Вакарчук показав студентські фото - фото 4

Варто відзначити, що зараз Вакарчук є не тільки живою легендою української музики, а й політичним діячем і кандидатом фізико-математичних наук.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Це те, що я буду нести до кінця життя": Святослав Вакарчук про смерть батька. Про цю делікатну тему музикант розповів у своєму інтерв'ю для програми "Слава". Він поділився, що продовжує жити спогадами про батька, що продовжує говорити з ним, ніби той поруч. Також Вакарчук говорить про те, що немає сенсу мучити себе питаннями або здогадками, краще прийняти реальність, якою б вона не була. Він згадує свого тата, як людину з аналітичним мисленням. Івану Вакарчуку не сподобалося б, якби рідні почали постійно згадувати минулі часи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини