Головна Новини Зірки персона "Лєночка з 95-го кварталу" перемогла вірус COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

"Лєночка з 95-го кварталу" перемогла вірус COVID-19

Актриса Олена Кравець отримала негативний ПЛР-тест

30 серпня 2020, 12:15 comments1279
Поділіться публікацією:

"Лєночка з 95-го кварталу" перемогла вірус COVID-19

Комедійна актриса, відома по участі в шоу студії "95-й Квартал" Олена Кравець повідомила, що зуміла подолати коронавірус. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість зазначила, що отримала негативний ПЛР-тест і дуже рада цій події, тому надихає всіх, хто боїться зараження або проходить період самоізоляції у зв'язку з поставленим діагнозом.

За словами Кравець, велику участь в її боротьбі з вірусом зіграла потужна підтримка близьких друзів і шанувальники її творчості.

На фото зірка виглядає свіжою, відпочила і щасливою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олена Кравець отримала позитивні результати ПЛР-тесту і її колеги по сцені розповіли, що новий сезон передач буде проходити без її участі.

"За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на COVID-19, так що в найближчих ефірах її не буде. Сумно, але такі наші реалії — ніхто не застрахований від цього вірусу. Благо, у всіх інших акторів і членів знімальної групи результати тестів — негативні ", — ділиться враженнями про те, що трапилося актор і близький друг Кравець Євген Кошовий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини