Головна Новини Зірки персона Леонардо Ді Капріо не жертвував для України десять мільйонів доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонардо Ді Капріо не жертвував для України десять мільйонів доларів

Втім, актор все ж допомагає українцям

11 березня 2022, 17:25
Поділіться публікацією:

Голлівудська знаменитість  Леонардо Ді Капріо не надав пожертву українцям на суму 10 мільйонів доларів.Відповідне повідомлення про це, яке нещодавно було оприлюднене  в мережах, насправді виявилось  фейком. Про це інформує People , посилаючись на довірене джерело з оточення знаменитості.

Леонардо Ді Капріо не жертвував для України десять мільйонів доларів

Леонардо Ді Капріо (фото з відкритих джерел)

Зокрема, в інформації  сказано про те, що 47-річний зірковий виконавець  зробив пожертву на рахунки кількох гуманітарних організацій, які допомагають нашій країні. Але, про внесок у 10 мільйонів не згадується.

За оприлюдненою інсайдером інформацією, Ді Капріо  приватно пожертвував кошти кільком гуманітарним групам — CARE, IRC, UNHCR та Save the Children. Вони всі  мають  спрямування на нашу країну. Актор спостерігає за тим, як розвиваються події  і хоче надати  свою підтримку українцям. Він  і надалі буде продовжувати підтримувати своїми внесками гуманітарні групи, які роблять все, аби сьогодні надати допомогу мешканцям України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Леонардо ДіКапріо звернувся до Байдена у своєму Instagram. Відомий американський актор і продюсер Леонардо ДіКапріо опублікував на своїй сторінці в Instagram пост-звернення до новообраного президента США Джо Байдена. У своєму тому листі актор закликав главу держави звернути увагу на проблему, пов'язану зі зміною клімату. Сам же ДіКапріо є членом ради директорів низки організацій по захисту навколишнього середовища, включаючи Всесвітній фонд дикої природи, Раду з охорони природних ресурсів, Міжнародний фонд захисту тварин і проєкт "Чисті моря та океани 5". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини