Головна Новини Зірки персона Популярний український актор зізнався, що хоче отримати роль у фільмі Marvel
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний український актор зізнався, що хоче отримати роль у фільмі Marvel

Тарас Цимбалюк розповів, яку роль мріє зіграти в кіно

20 січня 2021, 20:01
Поділіться публікацією:

У студії ранкового шоу "Місто прокидається" на телеканалі KYIV.LIVE популярний український актор Тарас Цимбалюк зізнався, яку роль мріє зіграти в кіно, а також розповів про плани на майбутнє весілля.

Популярний український актор зізнався, що хоче отримати роль у фільмі Marvel

Тарас Цимбалюк. Фото: facebook.com/tarasactor

Актор заявив, що карантин ніяк не вплинув на його звичний спосіб життя: він і далі продовжує зніматися в кіно і активно займається підготовкою до весілля разом зі своєю нареченою Тіною. Дівчина вже почала складати список гостей, але з концепцією весілля молодята ще не визначилися.

За плечима знаменитості вже більше 20 головних ролей в кінематографі, але не дивлячись на це, він зізнався, що найбільша його мета — зіграти в голлівудському кіно.

"Мене дуже цікавить тема "Марвела". Я б хотів зіграти героя, до ролі якого мені б довелося готуватися півроку: освоїти екстремальну їзду на машині або освоїти бойове мистецтво", — пояснив Тарас.

31-річний актор веде здоровий спосіб життя і навіть в самому завантаженому дні знаходить час для тренувань. Крім спорту, він також займається танцями. Спробувати себе в ролі танцюриста вперше він зміг на проекті "Танці з зірками" в минулому році. Цимбалюк каже, що хороша фізична форма тільки допомагає йому в роботі, так як часто він самостійно виконує небезпечні трюки в кіно, без допомоги професійних каскадерів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Тарас Цимбалюк чесно розповів, чому розпався його перший шлюб. Український актор зробив своїй коханій пропозицію прямо в ефірі "Танців з зірками". В інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" він відверто розповів, чому розпався його перший шлюб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини