Головна Новини Зірки персона Лепс в Лужниках закликав росіян йти на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Лепс в Лужниках закликав росіян йти на фронт

В "Лужниках" пройшов концерт на підтримку війни в Україні

22 лютого 2023, 22:10 comments1783
Поділіться публікацією:

В середу, 22 лютого, на спортивній арені російської столиці "Лужники"  проходило концертне дійство, хоч  точніше назвати це  шабашем, де   святкували річницю початку так званої спецоперації в Україні.

 Лепс в Лужниках закликав росіян йти на фронт

Лепс в Лужниках (фото з відкритих джерел)

Під час концерту виступали всі активні виконавці – прихильники Путіна. Вислужувались  перед кремлівською владою та її диктатором Лариса Доліна, Григорій Лепс, Дмитро Харатьян, Дмитро Дюжев, Олег Газманов та інші. На цьому музичному дійстві було чимало  "циркових" номерів та заяв пропагандистів РФ, які одобрюють  вбивство громадян України.

Так, одіозний путініст Григорій Лепс  виступив із закликом "не підводити батьківщину-мати", йти на фронт очевидно для того, щоб  бути гарматним м'ясом для  бійців ЗСУ і  наголосив, що Росія "своїх не кидає". Але вже чимало трупів  загарбників  РФ  лежать в українській землі  й ніхто не спішить  їх забирати.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чому путініста Лепса 10 років не пускали до СШАПредставники Мінфіну  Сполучених Штатів  виключили зі   списку  санкцій  російського виконавця, що підтримує диктаторський режим Путіна Григорія Лепса.  Ці санкції, були застосовані  до співака відомого  хіта  "Я уеду жить в Лондон" ще  десять років тому. В 2013 році Лепсу було  заборонено відвідувати  Сполучені Штати, також було арештовано   його активи. Причина — злочинна  діяльність в складі  угруповання "Братнє коло". За інформацією ЗМІ, популярний виконавець ще   до 2013 року  мав тісні зв'язки  з лідерами "Братнього кола" Владиславом Леонтьєвим і Гафуром Рахімовим ,на яких теж були накладені санкції.

 
 
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини