Головна Новини Зірки персона Леся Нікітюк прокоментувала участь в шоу "Холостячка"
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся Нікітюк прокоментувала участь в шоу "Холостячка"

Вона пояснила фоловерам своє рішення, згадавши відомий твір

11 лютого 2021, 12:38
Поділіться публікацією:

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яку багато шанувальників хотіли б бачити в ролі нової героїні романтичного шоу "Холостячка", розповіла, чому не стане брати участь у проекті. Вона пояснила фоловерам своє рішення, згадавши відомий твір, передає "Гордон".

Леся Нікітюк прокоментувала участь в шоу "Холостячка"

Леся Нікітюк - фото з відкритих джерел

"Ні, я не братимуть участь в шоу "Холостячка". Тому що мені здається, що "Білосніжку і сім гномів" вже всі читали та всі бачили. Дякую, друзі, ні, я не піду в "Холостячку". Ні!" — сказала телеведуча.

Нагадаємо, що нещодавно закінчився популярний проект "Холостячка", головною героїнею якого була українська актриса Ксенія Мішина. Серце артистки намагалися підкорити 12 абсолютно різних чоловіків. У фінальній серії Мішина все-таки обрала людину, з якою захотіла побудувати стосунки й міцну сім'ю. І заповітне "так" від знаменитості почув сценарист і комік Олександр Еллерт.

Також відомо, що ведучий романтичного шоу "Холостячка" Григорій Решетник пропонував українську артистку Тіну Кароль на роль головної героїні другого сезону проекту. Шоумен на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографію, на якій позує разом зі співачкою. На Тіні Кароль розкішна сукня з довгим розрізом на стегні, яка ідеально підкреслює її стрункі ніжки. Свій пост Решетник підписав так: "Холостячка" 2 сезон. Неймовірна Тіна Кароль. Хто за? Що скажете?".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що фіналіст "Холостячки" 32-річний Олексій Тригубенко є успішним бізнесменом, якому довелося через багато пройти на своєму кар'єрному шляху. Однак зараз він почуває себе впевнено і готовий поділитися своїм досвідом з тими, хто тільки робить перші кроки в підприємництві.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини