Головна Новини Зірки персона Леся Нікітюк зізналася, завдяки кому змогла підкорити український шоу-бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся Нікітюк зізналася, завдяки кому змогла підкорити український шоу-бізнес

Леся Нікітюк залишається ведучою найрейтинговіших проектів Нового каналу

28 жовтня 2020, 20:50
Поділіться публікацією:

На даний момент Леся Нікітюк є однією з найпопулярніших і найбільш затребуваних ведучих в українському шоу-бізнесі. Але цих кар'єрних висот вона могла зовсім і не досягти, якби не зустріла на своєму шляху одну людину, яка охоче їй в цьому допомогла. Про це пише видання lux.

Леся Нікітюк зізналася, завдяки кому змогла підкорити український шоу-бізнес

Леся Нікітюк. Фото: lux.fm

Виявилося, що своєю популярністю ведуча зобов'язана українському виконавцеві EL Кравчуку.

"2012 рік. Центр Києва. Корпоратив. Я тоді виступала з монологом Снігуроньки, але це була політизована Снігуронька: я копіювала одну відому особистість. У мене був костюм, який ми з мамою купили на хмельницькому базарі, переробили його, причепили брошку, наділи гольфи ... — згадала Леся під час зйомок шоу "Хто зверху?" на Новому каналі. — Коли після виступу я вийшла за сцену, там стояв EL Кравчук. Він запитав, звідки цей прекрасний костюм. Я розповіла, що ми з мамою пошили його самі, і він відповів: "Ти будеш справжнім артистом. Тому що тільки справжня зірка може придумувати собі імідж, шити костюми і робити все сама!", — згадала Леся.

Через деякий час зірка зізналася, що ті слова надихнули її на те, щоб не зупинятися, а продовжувати далі наполегливо йти до своєї мети. Тому вона резюмувала, що EL Кравчук дійсно допоміг їй бути там, де вона зараз, за що вона йому дуже вдячна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Леся Нікітюк похвалилася стильним осіннім образом. Вона опублікувала кілька фотографій на тлі гарної локації, де позує в легкій довгій сукні з квітковим принтом і ефектним розрізом, який ідеально підкреслює її стрункі довгі ноги. Свій образ українська телеведуча доповнила класичним тренчем бежевого кольору, високими чобітьми, легким укладанням і аксесуарами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини