Головна Новини Зірки персона Лідер "Бумбоксу" розлучається з дружиною: що стало причиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер "Бумбоксу" розлучається з дружиною: що стало причиною

Вперше про розрив стало відомо ще в лютому минулого року

6 листопада 2021, 20:50 comments1339
Поділіться публікацією:

Соліст відомого гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк  подав на розлучення з дружиною Ганною. В шлюбі відомі молодята прожили 11 років. Справу зіркового виконавця мала розглядати Шевченківська районна судова установа. Про це інформує ТСН.

Лідер "Бумбоксу" розлучається з дружиною: що стало причиною

Андрій Хливнюк розлучається з дружиною (facebook.com/Андрій Хливнюк)

За оприлюдненою інформацією цього медіа, 41-річний музикант нічого не повідомляє про своє приватне життя і не коментує свої стосунки з екс-коханою. Тому цю інформацію розкопали представники медіа.

 Минулої п’ятниці, 5 листопада в згадуваній судовій установі міста Києва мала слухатись справа про розлучення лідера "Бумбоксу". Але ні співак, ні його колишня обраниця сюди не з’явились. Через своїх представників вони надали всі необхідні документи і висловили прохання  розпочати процедуру без їх присутності.

 За інформацією, яка з'явилась у вітчизняних медіа, ініціатором розлучення  виступила  дружина музиканта. Вона – дочка екс-керівника НАК "Нафтогаз України".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому Дзідзьо розлучається з дружиною37-річний популярний виконавець Дзідзьо зізнався, що вже 9 місяців не живе зі своєю дружиною Ярославою і вони прийняли рішення подати на розлучення. У програмі "Світське життя" артист пояснив, що ж стало причиною такого непростого кроку. Михайло Хома розповів, що це не проста для нього тема, але вони з Ярославою вирішили відпустити один одного через 20 років стосунків. За словами виконавця, рішення про розлучення було обдуманим, вони вирішили, що так буде краще. Артист підкреслив, що вони з коханою познайомилися ще в шкільні роки й були зовсім дітьми. У них не було моделі повноцінної сім'ї, і вони "не знали, чи треба говорити, коли тебе щось не влаштовує". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини