Головна Новини Зірки персона Після 20 років стосунків: чому Дзідзьо розлучається з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 20 років стосунків: чому Дзідзьо розлучається з дружиною

Український артист Михайло Хома, відомий як Дзідзьо заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 20 років стосунків

25 квітня 2021, 19:25 comments2032
Поділіться публікацією:








37-річний популярний виконавець Дзідзьо зізнався, що вже 9 місяців не живе зі своєю дружиною Ярославою і вони прийняли рішення подати на розлучення. У програмі "Світське життя" артист пояснив, що ж стало причиною такого непростого кроку.

Після 20 років стосунків: чому Дзідзьо розлучається з дружиною

Дзідзьо з дружиною Ярославою / фото: instagram.com/slavia_official

Михайло Хома розповів, що це не проста для нього тема, але вони з Ярославою вирішили відпустити один одного через 20 років стосунків. За словами виконавця, рішення про розлучення було обдуманим, вони вирішили, що так буде краще.

Артист підкреслив, що вони з коханою познайомилися ще в шкільні роки й були зовсім дітьми. У них не було моделі повноцінної сім'ї, і вони "не знали, чи треба говорити, коли тебе щось не влаштовує". Михайло відзначає, що за 8 років офіційного шлюбу вони накопичували образи, терпіли й не хотіли визнавати, що в стосунках йде щось не так. Але карантин допоміг розібратися в собі та прийняти зважене рішення про розлучення.

Відомо, що дружина Дзідзьо, яка нещодавно почала сольну кар'єру, не раз говорила про те, що довгі роки жила в тіні свого чоловіка, він не хотів і не підтримував її бажання стати співачкою. Але вона зважилася на це і випустила пісню "Я тобі не мамка", в якій, за її словами, є автобіографічні рядки. SLAVIA також розповіла, що через постійну зайнятість чоловіка вони так і не зважилися на дітей і натякала на те, що чоловік їй зраджував.

Нагадаємо, що карантин, схоже, негативно відбився і на взаєминах 45-річної голлівудської актриси, зірки серіалу "Ранкове шоу" Різ Уізерспун і її чоловіка Джима Тота. Подейкують, що їх шлюб тріщить по швах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини