Головна Новини Зірки персона Яким українським зіркам заборонили на 50 років в'їзд до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким українським зіркам заборонили на 50 років в'їзд до Росії

Багатьом українським знаменитостям, за їхню позицію щодо війни в Україні, заборонили в'їзд до Росії на 50 років

21 квітня 2022, 02:40
Поділіться публікацією:

Війна, яку розв'язала на нашій території Російська Федерація, позначилася на житті кожного українця, у тому числі й знаменитостях. Деякі зірки не стали мовчати й почали привертати увагу всього світу до злочинів, які вчиняє російська армія. За таку позицію вони опинилися в "чорному списку" і країна-агресор заборонила їм в'їзд на 50 років.

Яким українським зіркам заборонили на 50 років в'їзд до Росії

Яким зіркам на 50 років заборонили в'їзд до Росії (фото з відкритих джерел)

Відомо, що під "санкціями" опинилося понад 30 українських знаменитостей. Протягом найближчих 50 років на територію Росії не можна буде в'їжджати Дмитру Монатіку, Максу Барських, Світлані Лободі, Тіні Кароль, Надії Дорофєєвій, Володимиру Дантесу, Антону Птушкіну, Івану Дорну, Святославу Вакарчуку, Насті Каменських та іншим селебріті.

Деякі знаменитості вже відреагували на цю новину, зокрема виконавець Володимир Дантес посміявся з того, що не зможе приїхати до Росії й послав її за курсом російського військового корабля, а блогер Антон Птушкін іронічно написав, що випуску про Поволжя вже не буде.

Яким українським зіркам заборонили на 50 років в'їзд до Росії - фото 2

Нагадаємо, українські провідні та діячі культури розповіли, як переживають непростий час і чим допомагають нашій країні у боротьбі з російськими окупантами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які світові знаменитості підтримують Україну у війні з Російською Федерацією та на церемонії вручення "Оскара" доповнили своє вбрання жовто-блакитними стрічками, значками та хустками.

Читайте також, що після введених санкцій і різко негативного ставлення до російських виконавців у різних країнах світу, багато хто з них частково не має роботи, а їхні заробітки стали в рази меншими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини