Головна Новини Зірки шоу бізнес Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині: подробиці

РНБО запровадила новий пакет санкцій проти колишніх зірок української естради

24 жовтня 2022, 08:38 comments1074
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", РНБО ввела нові санкції проти понад 2500 осіб. До цього списку потрапили політичні діячі РФ та Білорусі, військові цих двох країн, а також іноземні найманці, військові Сирії, громадські люди, актори, письменники, музиканти. Є у цьому переліку і колишні зірки українського шоу-бізнесу Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Ганна Седокова та Сніжана Єгорова. Також запроваджено санкції проти популярної телеведучої, дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Усі вони колись запалювали на українській сцені, а потім вирішили для себе, що російська аудиторія їм ближча і заробляти в країні-агресора можна значно більше.

Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині: подробиці

Ані Лорак та Таїсія Повалій. Фото: із відкритих джерел

Навіть після початку повномасштабного вторгнення російських військ до України ці артистки жодного разу не висловилися проти Росії, не поставили під сумнів рішення путінського режиму. Вони ніяк не підтримали свою Батьківщину, де народилися і сформувалися як особи, зробили перші кроки до великої сцени.

Наразі за рішенням РНБО їм заблокували активи на території України. Їм заборонено проводити торгівельні операції. Колишнім українським зіркам заборонено транзит ресурсів, польотів та перевезень територією України. Також їм відмовлено у виведенні капіталу за межі України. Цей перелік заборон ще можна продовжувати, але однією з найважливіших у ньому є позбавлення державних нагород України, інших форм нагородження.

Варто зазначити, що у Ані Лорак було два звання – народна артистка України та заслужена артистка України. Тепер ні першого, ні другого вона не має. Повалій мав більше нагород – заслужена артистка України, народна артистка України та кілька орденів. Сєдокова мала нагороди в Україні лише музичні. Усього цього артистки втратили.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії вигадали, як помститися Пугачовій за антипутінську позицію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини