Головна Новини Зірки персона Лоліта зробила цинічну заяву про початок війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лоліта зробила цинічну заяву про початок війни в Україні

Лоліта розповіла, як вивозила рідних з-під обстрілів

15 листопада 2023, 23:15 comments1459
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ Лоліта, яка підтримує  злочинну політику  Кремля і повномасштабну війну в її рідній  країні,  розповіла, що початок  військового вторгнення   видавсь для неї, як  найстрашніший період  в житті.

Лоліта зробила цинічну заяву про початок війни в Україні

Співачка Лоліта (фото з відкритих джерел)

Як  зазначила колишня українка представникам пропагандистського видання "Стархіт", з 24 лютого 2022 року вона  живе в Росії, а її матір і дочка жили  увесь цей період  часу  в Україні. Коли  співачка дізналась  про вторгнення Росії  на  Україну, то водночас  почала розшукувати  знайомих, які  б  змогли  вивезти її близьких з-під ворожих обстрілів. Цей час  Лоліта називає найстрашнішим.

"Раніше я теж думала, що у мене були страшні дні. Виявилося, що ні... Я молилася і сиділа на телефоні. У мене в телефонній книжці були записані номери різних людей, яких я в житті не чіпала. Почала дзвонити їм усім. Було все одно, що про мене подумають. Знайшлися люди, які допомогли мені вивезти близьких. Чого я тільки не наслухалася — називалися суми за кожну людину, яку я виводжу", -  розповіла Лоліта.

Вона  згадала, що її  рідні прибули до РФ з однією евакуаційною валізкою.  Як стверджує співачка, вони  мали з собою тільки ті речі, з якими були в бомбосховищі всі 10 днів з початку  повномасштабного вторгнення.

І хоч близькі  співачки   були свідками  російських ракетних  атак, Лоліта не  змінила свою позицію. Вона  і далі підтримує  злочинну політику Кремля і його господаря Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до ЗеленськогоКілька днів тому український президент ввів санкції, які торкнулися 119 росіян, зокрема, і виконавців, яким заборонено в’їзд  до України.  Деякі висловились з цього приводу.  Зокрема,  російська співачка Лоліта Мілявська. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини