Головна Новини Зірки персона У Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і Повалій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і Повалій: що відомо

Тепер Лорак і Повалій ніде не раді

14 травня 2023, 23:40 comments1531
Поділіться публікацією:

Колишні вітчизняні зірки, які зреклись  своєї країни, аби мати собі  заробітки в кривавих рублях, стають  непрошеними гостями і в Росії. Концерти Ані Лорак і Таїсії Повалій масово забороняють вже не перший місяць.  Співачкам відмовляють, тим самим  позбавляючи їх  можливого заробітку. 

У Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і Повалій: що відомо

Лорак і Повалій (фото з відкритих джерел)

Як  інформують російські ЗМІ, шоу Ані Лорак скасовують з можливих  побоювань, що вона ніби перешле кошти на  ЗСУ. 

Зокрема, в повідомленнях  сайту зірки  анонсовано сольні виступи в Казахстані та Узбекистані в цьому місяці, а восени,  у вересні,  запланований концерт  в російській столиці, але на це дійство купують білети  неохоче -  росіяни вагаються, що воно буде. 

В аналогічну ситуацію потрапила Таїсія Повалій  -  в планах у співачки був  анонсований тур по РФ, але  кілька  виступів в різних містах було скасовано без оголошення  причини. 

Колишні українські співачки поки ніяк не коментують  ці "професійні труднощі", але продовжують мовчати  про військове вторгнення в Україну.  Активно  пішли чутки про те, що Ані Лорак ніби жертвує  гроші  ЗСУ, але зірка  швидко ці повідомлення спростувала, пояснивши, що  дає кошти на благодійність  тільки для гуманітарних ініціатив.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лорак одягнула камуфляжний одяг та викликала хвилю обурення. Опальна виконавиця  Ані Лорак, яка залишила свою державу і виїхала до Росії, записала нову пісню. Співачка  так і працює на російській  території, переконуючи, що "музика не має кордонів". Тепер  Кароліна знову примусила про себе говорити, не скільки про нову  композицію, скільки про свій  сценічний образ,  що  вибрала для зйомки.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини