Головна Новини Зірки персона Лорак натякнула на "нове життя" з лопатою в руках (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак натякнула на "нове життя" з лопатою в руках (ВІДЕО)

Лорак з'явилася з лопатою в руках

30 квітня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Опальна  виконавиця  Ані Лорак, яка  покинула батьківщину і  живе  в РФ, запам’яталась   ще одною витівкою. Співачка прийняла рішення  піти  в сад і висадити квіти.

Лорак натякнула на "нове життя" з лопатою в руках (ВІДЕО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

При цьому, весь процес  в саду відзняли на відео.  Таким чином   співачка хоче "підігрівати" інтерес в шанувальників  до власного нового альбому.  Кароліна показалась на клумбі, тримаючи в руках  лопату.

У російських медіа  написали, що вчинила зірка  ніби  дуже символічно. Щодо Лорак, то вона хоче   тепер  робити дивацькі  натяки, розповідаючи про "нове життя". Після того, як квіти  була  посаджена, співачка почала роздумувати в голос  про ще не втрачені можливості  та дні народження.

"Можна сказати, з днем народження! Круто, що є можливість дати життя новій квіточці", — зазначила при цьому зірка.

Роздуми про  "нове життя"  Лорак  робить не  ради розваги.   Зірка хоче показати  шанувальникам, що  вона оголила  свою душу в піснях нового альбому.

При цьому, у власному  Instagramі  "сцену" з висадкою квітів  зірка не оприлюднила. В основному, співачка  робить там рекламу своїм новим пісням. Очевидно через те, що під повідомленнями  з'являється  чимало критичних коментарів, які вона часто видаляє .

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак одягнула камуфляжний одяг та викликала хвилю обуренняОпальна виконавиця  Ані Лорак, яка залишила свою державу і виїхала до Росії, записала нову пісню. Співачка  так і працює на російській  території, переконуючи, що "музика не має кордонів". Тепер  Кароліна знову примусила про себе говорити, не скільки про нову  композицію, скільки про свій  сценічний образ,  що  вибрала для зйомки. 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини