Головна Новини Зірки персона Лорак одягнула камуфляжний одяг та викликала хвилю обурення (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак одягнула камуфляжний одяг та викликала хвилю обурення (ФОТО)

Ані Лорак представила нову пісню

22 квітня 2023, 23:45 comments1310
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Ані Лорак, яка залишила свою державу і виїхала до Росії, записала нову пісню. Співачка  так і працює на російській  території, переконуючи, що "музика не має кордонів". Тепер  Кароліна знову примусила про себе говорити, не скільки про нову  композицію, скільки про свій  сценічний образ,  що  вибрала для зйомки. 

Лорак одягнула  камуфляжний одяг та викликала хвилю обурення (ФОТО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Зокрема,  у фрагментах нового кліпу, оприлюдненого  в соціальних мережах, зірка була  одягнена в  камуфляжну  куртку, лосини і кросівки.

"Я запрошую вас на свій острів кохання, ніжності, щирих почуттів і емоцій.. Цей альбом був витканий з переживань моєї душі.. Я дарую його вам.. Спасибі всім талановитим людям, які працювали над створенням цього альбому", — написала співачка.  

Після цього повідомлення  окремі фанати  питали в неї  для чого саме  такий принт на  куртці обрала зірка,  але  Кароліна на це не відповіла.

  Лорак одягнула  камуфляжний одяг та викликала хвилю обурення (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак, прикриваючись Богом, знову намагається виправдатися за втечу з України. Виконавиця з України   Ані Лорак, яка була на  інтерв'ю в росіянки "Алены, блин"  вкотре розповіла   бувальщину з минулого: як дев'ять років  назад  співачку ніби "вижили" з України.  Кароліна знову розповідала  як їй було непросто,  бо "артисти не повинні обмежувати свою творчість". Ще  виконавиця скаржилась, що їй ніби  зривали концертні виступи. Хто замовляв  всі ці переслідування так і  залишиться таємницею Ані Лорак. Вона про це не поширюється.

Також "Коментарі" писали про те, що новий скандал з Ані Лорак набирає обертів. Колишня українська виконавиця  Ані Лорак  днями  оприлюднила власну  позицію про війну   на батьківщині. Вона стверджує, що не виступає за  підтримку  військових дій  і їй болить, коли гинуть  люди.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини