Головна Новини Зірки персона Лорак неочіковано вирішила допомогти родинам, чиї будинки були зруйновані
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак неочіковано вирішила допомогти родинам, чиї будинки були зруйновані

У Мережі пишуть, що Лорак намагається всидіти на двох стільцях

25 січня 2023, 22:50 comments2268
Поділіться публікацією:

Колись українська  виконавиця  Ані Лорак  прийняла рішення відновлювати власну благодійність. 24 січня опальна співачка   дала акустичний благодійний концерт  під час  прямого  ефіру, потім ініціювала  збір коштів  для мешканців, що залишились без даху над головою.

 Лорак неочіковано вирішила допомогти родинам, чиї будинки були зруйновані

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

На сайті Лорак  оприлюднені  фото  трьох  родин — Бондаренко, Слупських і Соловій. Там же зазначені  номери банківських карт потерпілих від війни родин, але співачка не зазначила їх громадянство. Можливо, це інформація  про мешканців України, що зазнали  страждань  через розпочате РФ  військове вторгнення.

При цьому  співачка  таки прийняла рішення  сидіти  на двох стільчиках  й не надала  ніякої, більш детальної  інформації.  Зірка  тільки називає  військове вторгнення  "цією трагедією".

"Сьогодні ця ініціатива створена для підтримки всіх сімей, які втратили будинок або постраждали від цієї трагедії. Ми будемо продовжувати зосереджуватися на допомозі дітям та жінкам у всьому світі. Ми віримо, що наші діти – це майбутнє до кращого світу", –  вказано на сайті.

Користувачі соціальних мереж також висловились з  приводу благодійності співачки.

"Якщо на підтримку України, то можна було співати українські пісні і підняти тему. Все на двох стільцях потрібно всидіти. Люблю як співачку, а ось як людину не розумію",- критично пишуть вони.

 Лорак неочіковано вирішила допомогти родинам, чиї будинки були зруйновані - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак зненацька виступить на благодійному концертіСпівачка Ані Лорак, яка продовжує вдавати, що війни в Україні не відбувається, вирішила дати благодійний концерт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лярва)

25 січня 2023, 23:13

там где бабло-там и родина


Новини