Головна Новини Зірки персона Лорак своєю новою заявою знову розлютила українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак своєю новою заявою знову розлютила українців

Лорак звернулася до фанатів і отримала чимало критики

2 лютого 2023, 23:10 comments6477
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Ані Лорак  оприлюднила новий текст посту в своєму Instagram. Очевидно, зірка  мала намір  отримувати  схвальні відгуки, але  отримала на свою адресу критичні зауваження. Про це пише УНІАН.

Лорак своєю новою заявою знову розлютила українців

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Зокрема, Лорак  висловила вдячність  за підтримку, яку співачка  отримує від прихильників.  Вона і далі  мовчить про  війну  на батьківщині  і не  осуджує   РФ, що напала на Україну. При цьому, співачка зараз   записує  нові пісні та готує новий альбом.

Але прихильники, залишаючи свої  коментарі, нагадують  Лорак  про її  лицемірні наміри. Зрадниці   радять  їхати з концертом в Бахмут,  ще відкрито пишуть про таку її рису, як  продажність. 

Деякі підписники висловлюють   здогадки, що  співачка "чистить" коментарі і  не залишає на своїй сторінці  критики її позиції щодо війни.

 Як вони стверджують,  співачці не вдасться відмовчатись,  бо українці  завжди будуть пам’ятати, що  Лорак  вчинила зраду щодо  своєї країни.

Лорак своєю новою заявою знову розлютила українців - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак неочіковано вирішила допомогти родинам, чиї будинки були зруйновані.Колись українська  виконавиця  Ані Лорак  прийняла рішення відновлювати власну благодійність. 24 січня опальна співачка   дала акустичний благодійний концерт  під час  прямого  ефіру, потім ініціювала  збір коштів  для мешканців, що залишились без даху над головою. На сайті Лорак  оприлюднені  фото  трьох  родин — Бондаренко, Слупських і Соловій. Там же зазначені  номери банківських карт потерпілих від війни родин, але співачка не зазначила їх громадянство. Можливо, це інформація  про мешканців України, що зазнали  страждань  через розпочате РФ  військове вторгнення.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

СтицьКо

3 лютого 2023, 06:41

Лишіть її у спокої...святі правдолюбці...


Новини