Головна Новини Зірки персона Лорак знову відзначилася цинічною заявою у соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак знову відзначилася цинічною заявою у соцмережі

Лорак цинічно вшанувала памʼять українського композитора

11 січня 2023, 22:50 comments60218
Поділіться публікацією:

Раніше,  улюблена в нашій країні,  виконавиця  Ані Лорак, яка живе та спокійно співає для росіян, ще раз цинічно проявила себе в соціальних мережах, запам’ятавшись користувачам власною  витівкою.

Лорак знову відзначилася цинічною заявою у соцмережі

Лорак знову розлютила мережу (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в  Instagramі, співачка з проросійськими поглядами написала  кілька слів про  композитора та саундпродюсера з України, Сергія Круценка.Він кілька днів тому пішов  у вічність. Приміром, інша українська виконавиця Джамала, коментуючи цю сумну подію, написала, що  трагедію пришвидшили російські загарбники, бо  війна в рідній країні, яку вони ведуть, зруйнувала  здоров'я  музиканта.

Але, не згадуючи про жахи війни  на своїй батьківщині, опальна співачка висловила співчуття музиканту, з яким працювала і  який жив в країні, що знаходиться під кремлівським терором.

"Сергій Круценко. Талановитий композитор та музикант. Автор хіта "Я вернусь". Один з перших людей, які повірили в мене на початку мого шляху. Не один альбом записали разом. Світла памʼять",- написала Лорак.

Лорак знову відзначилася цинічною заявою у соцмережі - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер геніальний український музикант і композитор. Не стало геніального українського композитора, продюсера, режисера Сергія Круценка. Музикант пішов з життя, маючи лише 55 років.  Про це пише в соціальних мережах вітчизняна виконавиця Джамала. Композитор  турбувався за свою 83-річну матір, яка втратила зір і яку він опікав, переживав за дітей, яких потрібно було перевезти. За словами Джамали, розповіла, музикант  творив  авторську оперу, фільм про Бабин Яр і працював над  науковою роботою про дослідження та вплив звуку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Інна

13 січня 2023, 06:49

І я не розумію, в чому цинізм? Не так співчуття виразила? А як треба? Може навчите мене, бо я теж кажу "Співчуваю, тримайтеся, дуже гарною людиною був/була" Отже чи можна знайти вірні слова для співчуття?

Валентин

13 січня 2023, 06:18

Питання: у чому цинізм? Людина висловила співчуття, то чого вам де треба? Перебор!

Санек

12 січня 2023, 03:09

Турок ее бросил ! По его словам там мозга нет одни инстинкты к накопительству и дай..

Иван

11 січня 2023, 23:14

Почитал комментарий Лорак: "Сергей Круценко. Талантливый композитор и музыкант. Автор хита "Я вернусь". Один из первых людей, которые поверили в меня в начале моего пути. Не один альбом записали вместе. Светлая память" Вопрос автору статьи Лилии Воробьевой: Так где и в чём цинизм? Вы что, с дуба упали?


Новини