Головна Новини Зірки персона Лорак знялася в кліпі з російським актором та нарвалася на хейт
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак знялася в кліпі з російським актором та нарвалася на хейт

Лорак анонсувала прем'єру своєї нової пісні

5 березня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця, що покинула Україну, Ані Лорак анонсує про  прем'єру  ще одної пісні, яка входить до нового альбому співачки і називається "Поруч, але не разом".  В процесі підготовки кліпу  на зніманні був задіяний  актор з РФ, герой  кіносеріалу "Кухня" Марк Богатирьов.

  Лорак знялася в кліпі з російським актором та нарвалася на хейт

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Опальна співачка не раз розповідала  про свої складні життєві випробування, зокрема, що довелось  спробувати  токсичних стосунків,  щоб постати тою, ким вона  стала тепер. Ці вислови стали наче  посилом  до  цієї  пісні  Кароліни.

 Мешканці РФ  радіють за успіхи   співачки, а от   земляки в чергове  нагадали  опальній виконавиці, що  на її батьківщині продовжується   війна, а  Лорак  відзнімає кліп  з російським  актором.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак публічно попросила вибачення, але її не пробачили. Колишня українська  виконавиця  Ані Лорак  в Прощену неділю знову  написала "порожній" пост, де просить  вибачення у всіх, кому її робота принесла біль, але знову нарвалась на хейт. Коли громадяни РФ в захопленні  від поступка  Кароліни і  почали нахвалювати  вчинок зіркової співачки, то українці  відреагували зовсім по іншому і пишуть що зараз зірці неможливо пробачити її ганебні поступки, бо в непростий час, коли на її рідній землі йде війна, Лорак стала зрадницею найдорожчого – своєї   батьківщини.

Також "Коментарі" інформували про те, що Лорак своєю новою заявою знову розлютила українцівОпальна виконавиця  Ані Лорак  оприлюднила новий текст посту в своєму Instagram. Очевидно, зірка  мала намір  отримувати  схвальні відгуки, але  отримала на свою адресу критичні зауваження. Лорак  висловила вдячність  за підтримку, яку співачка  отримує від прихильників.  Вона і далі  мовчить про  війну  на батьківщині  і не  осуджує   РФ, що напала на Україну.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини