Головна Новини Зірки персона Лялька пластикова: співачка з України знову перекроїла своє обличчя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лялька пластикова: співачка з України знову перекроїла своє обличчя (ФОТО)

Сєдокова намагається заробити всіма можливими способами.

4 вересня 2024, 23:50 comments5068
Поділіться публікацією:

 Анна Сєдокова, яка вже тривалий час уникає питань щодо російської агресії проти України, викликала жваве обговорення своїм новим виглядом у рекламному ролику. Відео з її участю з'явилося на сторінках соціальних мереж і рекламувало одну з клінік Туреччини. У ролику співачка з'являється в повному макіяжі та вечірній сукні, що викликало здивування серед її шанувальників.

Лялька пластикова: співачка з України знову перекроїла своє обличчя (ФОТО)

Співачка Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

Багато користувачів Instagram зазначили, що її зовнішність значно змінилася настільки, що дізнатися її можна було лише за голосом. Підозрюють, що зміни могли бути результатом косметичних процедур або хірургічних втручань, оскільки вона вже тривалий час проводить у Туреччині, де, ймовірно, також відбувається її процес розлучення.

Лялька пластикова: співачка з України знову перекроїла своє обличчя (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сценіОпальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки. 

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки.

Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись  на ногах, і  "приземлилась" на "п'яту точку".  Анна ще  намагалась  якось співати, але робила це   невиразно,  тому шоковані глядачі  нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало  російських Telegram-каналів.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини