Головна Новини Зірки персона П'яна російська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яна російська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)

Сєдокова"налажала" під час виступу в Москві

16 серпня 2023, 23:50 comments2171
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки.

П'яна російська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки.

Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись  на ногах, і  "приземлилась" на "п'яту точку".  Анна ще  намагалась  якось співати, але робила це   невиразно,  тому шоковані глядачі  нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало  російських Telegram-каналів.

"Схоже, у Анни Сєдокової великі проблеми з алкоголем. І пити вона кинула не просто так. Відео з концерту в Москві, де накачана незрозуміло чим екс-"віагра" звалилася прямо на сцені", — написали журналісти одного  з них.

При цьому зірка, цей ганебний випадок  не згадує. Коли був відзнятий  відеоролик  — не з’ясовано.

До слова, сама  Сєдокова заявила, що  "зав'язала" з вином, і  дуже  втішалась тим, що не  вживала алкоголь вже  18 днів. Чи вдалось  Анні  протриматись  і не" зірватись " -  наразі невідомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Опальна виконавиця  Анна Сєдокова, що  забула  про свою країну і  зараз виступає в Росії, під час концерту  впала  неподалік сцени. Вона  запланувала  виступ в російській столиці,  але ось  "налажала" ще до початку концертного дійства. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини