Головна Новини Зірки персона Мадонна розкрила непривабливу правду про 15-річного сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна розкрила непривабливу правду про 15-річного сина

Американська виконавиця Мадонна показала кадри, на яких її 15-річний прийомний син цілується з другом

25 серпня 2021, 23:20 comments2658
Поділіться публікацією:

"Королева поп-музики" Мадонна нещодавно відсвяткувала своє 63-річчя в Італії й поділилася з підписниками відеороликом, на якому показала, як проходила їх поїздка.

Мадонна розкрила непривабливу правду про 15-річного сина

Мадонна / Фото: globallookpress.com

Американська виконавиця зняла півторахвилинне відео, в якому встигла потанцювати зі своїм молодим бойфрендом, поспілкуватися з людьми в поїзді й показати, як в Італії було жарко. Але найбільше увагу шанувальників привернув кадр, на якому чорношкірий юнак пристрасно цілується з хлопцем в одному з купе, оскільки вони вважають, що це був 15-річний син Мадонни. І попри те, що ніяких заяв з приводу своєї сексуальної орієнтації Девід Банда Чікконе-Річі не робив, цей фрагмент відео розцінили як камінг-аут.

Відомо, що хлопець є найстаршим з чотирьох прийомних дітей "королеви поп-музики". Він народився в Малавії, де його виховував батько, але через фінансові труднощі, дитину віддали в притулок. Там хлопчик страждав від важкої форми пневмонії. Але його побачила Мадонна і спочатку вона виділяла кошти на його лікування, а потім разом з тодішнім чоловіком Гаєм Річі всиновила його.

Виконавиця розповідала, що її син — натура творча: він співає, грає на гітарі, а також захоплюється футболом.

Нагадаємо, що 16 серпня Мадонні виповнилося 63 роки, з цієї нагоди ми згадали найцікавіші факти з біографії американської знаменитості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Мадонна розбурхала Мережу новими знімками зі своїм  27-річним коханим Ахламаліком Вільямсом. На кадрах зірка позує в короткій чорній сукні з принтом, яка обтягує її фігуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини