Головна Новини Зірки персона Мадонна в відвертій нижній білизні викликала суперечки в мережі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна в відвертій нижній білизні викликала суперечки в мережі (ФОТО)

Публікація Мадонни спантеличила її шанувальників

29 березня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

62-річна "королева поп-музики" Мадонна любить дивувати публіку і часто ділиться з підписниками провокаційними фотографіями. На цей раз співачка "завела" мережу кадрами в мереживній нижній білизні.

Мадонна в відвертій нижній білизні викликала суперечки в мережі (ФОТО)

Мадонна / фото: gettyimages

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких позує у відвертому мереживному комплекті нижньої білизни, демонструючи свої пишні груди та талію. Свій образ Мадонна доповнила панчохами, чорним беретом з ланцюгом, масивною прикрасою на шиї, а також макіяжем в стилі smoky eyes. Селфі вона робила на стільці й на ліжку.

Менше ніж за добу публікація виконавиці зібрала понад 953 тисяч лайків і неоднозначні коментарі від шанувальників. Одні користувачі мережі розкритикували знімки Мадонни, зазначивши, що вона вже не в тому віці: "Понесло стареньку", "Хіба ви не старі для цього?", "Окей, я просто напишу факт: Ти стара", "Час прикрити Мадонну", — написали фоловери.

Інші користувачі ж, навпаки, були в захваті від відвертих фотографій знаменитості: "Сама дивовижна жінка", "Еротика", "Ти приголомшлива", "Богиня", "Дуже гаряча", — відзначили фанати.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року 62-річна американська зірка Мадонна несподівано перефарбувала волосся в рожевий колір і зробила селфі. У своїй публікації вона написала, що так виглядає обличчя жінки, яка тільки що проголосувала на виборах

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "королева поп-музики" Мадонна після випуску свого 19-го альбому під назвою Madame X, приступила до створення власного парфуму, який буквально створений за мотивами її пластинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини