Головна Новини Зірки персона Максим Галкін вирішив судитися з Кремлем: що вимагає комік
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Галкін вирішив судитися з Кремлем: що вимагає комік

Причина такого рішення Галкіна невідома

16 травня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Комік з Росії  Максим Галкін 16 вересня 2022 року опинився в  реєстрі "іноагентів" РФ. Але тепер, як  інформує Mash,  шоумен направив позов до Замоскворецького суду Москви, наполягаючи позбавити його  такого статусу.

Максим Галкін вирішив судитися з Кремлем: що вимагає комік

Максим Галкін (фото з відкритих джерел)

Що спонукало Галкіна до цього — невідомо.  На початках  шоумен був радий такому  статусу, бо він  говорить сам за себе: людина не  є прихильником  російської  агресії  і виступає  на стороні  України в  цій агресивній війні.

Раніше шоумен  часто повторював, що він є "іноагентом". Зокрема,  на своїх  виступах  гуморист постійно на цьому наголошував.   

Як почалось  повномасштабне російське вторгнення Максим Галкін поїхав з Росії. Другий  рік він живе  на території  Ізраїлю, звідки постійно гастролює по різних країнах, при цьому,  частину виручених  коштів перераховує  біженцям з України.

На цей час Галкін  отримав паспорт громадянина Ізраїлю, як і Алла Пугачова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж. Знаний  гуморист з РФ  Максим Галкін, що категорично не приймає путінську агресію на українській землі, разом із своїми дітьми Єлизаветою і Гаррі побував у Парижі, в  парку  розваг "Діснейленд". Знаменитість оприлюднив світлини з відпочинку в  соціальних мережах. Лише  мала частина  користувачів  раділа за гумориста  і за його дітей. Проте більшість передплатників  писали цинічні коментарі та всіляко знущались із зіркової родини. Декому  спочатку видалось що у Лізи і Гаррі сумний погляд.  Проте ще  більше користувачів  почали  насміхатися з того, що комік з дітьми були в "Діснейленді" без мами — дружини Галкіна, зірки радянської естради та російської легенди Алли Пугачової, що терміново  вилетіла до  російської столиці, щоб провести в останню дорогу одного зі старих  друзів, російського модельєра-кутюр'є Валентина Юдашкіна, що нещодавно пішов з життя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини