Головна Новини Зірки персона Максим Галкін зізнався, як реагує на плітки про своє особисте життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Галкін зізнався, як реагує на плітки про своє особисте життя

Гуморист зазначив, що разом з ним над черговими небилицями сміялася і Христина Орбакайте

5 листопада 2020, 15:32 comments1133
Поділіться публікацією:

Сімейний союз Максима Галкіна та Алли Пугачової багатьом шанувальникам і журналістам досі не дає спокою. Адже одні впевнені в тому, що між ними дійсно є щирі почуття, а інші, навпаки, говорять, що їх шлюб створений виключно з розрахунку.

Максим Галкін зізнався, як реагує на плітки про своє особисте життя

Максим Галкін. Фото: viva.ua

Російський комік і шоумен чесно відповів, що думає з приводу постійних чуток, що стосуються його стосунків з Аллою Пугачовою. Так, він розповів, що йому тільки смішно бачити "чергову порцію безглуздої брехні в пресі".

"Вчора на зйомках з @orbakaite k посміялися над черговою порцією безглуздої брехні про нашу сім'ю в пресі. Вже скільки років про себе читаємо, але досі дивуємося, як вистачає нахабства на порожньому місці заради хайпа і цитованості складати небилиці про стосунки всередині сім'ї. Головна особливість таких "новин", що посилаються нібито на наші ж слова, — ви ніколи не знайдете першоджерело, де ж і коли це було сказано"- написав Галкін на своїй сторінці в соціальних мережах.

Зіркові колеги підтримали думку Максима, написавши, щоб він навіть не звертав уваги на подібні коментарі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним. Яскравий представник російського шоу-бізнесу зробив несподівану заяву. Він сказав, що між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою не може бути сексу, а всі їхні романтичні стосунки є тільки грою. Про це Сосєдов заявив у своєму інтерв'ю для видання "Собеседник".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини