Головна Новини Зірки персона Манив пальчиком: Данилко розповів про зустріч з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Манив пальчиком: Данилко розповів про зустріч з Путіним

Данилко відмовився від афтерпаті з Путіним

1 лютого 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

Вітчизняний  виконавець Андрій Данилко повідомив, про свою колишню зустріч з Володимиром Путіним. Це було майже двадцять років тому.  За словами артиста,  диктатор Кремля мав бажання поспілкуватись з популярною  в обох країнах  Вєркою  Сердючкою.

Манив пальчиком: Данилко розповів про зустріч з Путіним

Вєрка Сердючка (фото з відкритих джерел)

Співак  зізнається, що в  той час він був під дією алкоголю   та сам  був ініціатором  візуального  контакту з Путіним. Але від подальшої розмови   з очільником Кремля  виконавець відмовивсь.

"У Кремлі бачились, в 2004 році. В кінці шоу я був п'яний і з усіма блискітками Сердючки. Я побачив його і дав йому знак пальцем: "Давай, милий, підходь". Він жестикулював і сказав мені: "ні, ти йди до мене". І я побіг. Я думаю, що він міг навіть закохатися. Він запросив мене на афтершоу, але я не пішов. З тих пір він, мабуть, став іншою людиною, здатною закохатися тільки в себе", — сказав  Данилко під час розмови з журналістами  Corriere della Sera.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Андрій Данилко ледь не програв свою квартиру на Хрещатику.  Інцидент стався під час нового розважального шоу під назвою "Маска", яке є адаптацією The Masked Singer.Данилко ледь не позбувся свого житла на Хрещатику, як з'ясувалося пізніше. Так, він посперечався зі своєю сценічною мамою, що за образом ховається саме ця конкретна зірка (він назвав ім'я). Артист був настільки впевнений у своїй правоті, що не побоявся посперечатися на власну квартиру. В іншому випадку, він міг її програти. Полякова згадала, що Данилко навіть подзвонив якійсь зірці, щоб запитати, чи не вона це. Але "секретна" знаменитість до останнього заперечувала свою участь в шоу, щоб не зіпсувати інтригу.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини