Головна Новини Зірки персона Андрій Данилко ледь не програв свою квартиру на Хрещатику: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Данилко ледь не програв свою квартиру на Хрещатику: що сталося

Артист посперечався зі своєю сценічною мамою на квартиру, але йому вдалося виграти суперечку

29 грудня 2020, 21:45 comments2282
Поділіться публікацією:

Незабаром українці зможуть побачити нове розважальне шоу під назвою "Маска", яке є адаптацією The Masked Singer.

Андрій Данилко ледь не програв свою квартиру на Хрещатику: що сталося

Андрій Данилко. Фото: znaj

Сюжет програми полягає в наступному: є чотири зіркових детектива (Настя Каменських, DZIDZIO, Оля Полякова та Андрій Данилко), які разом з глядачами повинні відгадати, який персонаж ховається за різними образами. В цей час загадковий персонаж виконує якусь пісню. Якщо ж учасники не можуть впоратися з поставленим завданням, то у них є можливість отримати маленьку підказку від загримованої знаменитості.

Найцікавіше в процесі вгадування в тому, що між зірковими детективами іноді виникають емоційні суперечки щодо того, хто ж може ховатися за маскою. Через це Данилко ледь не позбувся свого житла на Хрещатику, як з'ясувалося пізніше.

Так, він посперечався зі своєю сценічною мамою, що за образом ховається саме ця конкретна зірка (він назвав ім'я). Артист був настільки впевнений у своїй правоті, що не побоявся посперечатися на власну квартиру. В іншому випадку, він міг її програти.

Оля Полякова зізналася, що спочатку їй було досить важко зрозуміти, хто ж ховається за яскравою маскою. Варто зазначити, що цього не знали навіть режисери та художники-постановники, так що інтрига на шоу залишалася до останнього. Полякова згадала, що Данилко навіть подзвонив якійсь зірці, щоб запитати, чи не вона це. Але "секретна" знаменитість до останнього заперечувала свою участь в шоу, щоб не зіпсувати інтригу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Андрій Данилко вперше показав фотографії своїх столичних апартаментів. Популярний український артист не став приховувати від громадськості, що у нього було дуже бідне дитинство. Він зізнався, що в юності здавав пляшки, для того щоб поїхати на якийсь концерт або фестиваль. Як тільки у нього з'явилася можливість придбати будинок своєї мрії — він не став втрачати ні хвилини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини