Головна Новини Зірки персона MARUV хоче повернутися в Україну: що відомо про плани скандальної співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

MARUV хоче повернутися в Україну: що відомо про плани скандальної співачки

MARUV нібито не розірвала контракт з російським лейблом

23 травня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця  MARUV (Анна Корсун), що майже зникла "з радарів" після  того, як почалось  повномасштабне  вторгнення  РФ  в Україну, зараз ніяк не  осуджує  вияв російської  агресії. Проте, чималій кількості співгромадян  цікаво  чому  знаменитість нічого не каже.

MARUV хоче повернутися в Україну: що відомо про плани скандальної співачки

Співачка MARUV (фото з відкритих джерел)

За інформацією блогера Богдана Беспалова, він має  дані  від  інформаторів, які є добрими  знайомими   MARUV та її чоловіка  Олександра Корсуна. Анонімно вони розповідають  про плани  знаменитості та її чоловіка, навіть переповідають про їх   відверті  рішення.

"Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну", — прочитав  звістку  від інсайдерів згадуваний блогер.

Зокрема, інформатори  кажуть, що MARUV народила дитину у столиці, і це було не просто так. Виконавицю таки  помітили в одному з пологових будинків Києва минулого літа. Як стверджують інсайдери, Аня Корсун  прийняла рішення  народити в Україні, щоб  надалі мати  шанс повернутись  в свою країну.

"Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що вони — не зрадники, і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то їм краще повернутися до Москви і почати все з початку", — додають  інформатори.

Як вони продовжили, MARUV не розривала контракти з російським лейблом, з цієї причини має шанс продовжити кар'єру на території  РФ. Але, чоловік  знаменитості ще   роздумує над можливістю  залишитись в ОАЕ, де  подружжя ніби  живе  і зараз.

"Їм не важливо, гривні чи рублі. На їхню думку, війна РФ проти України — брудні ігри", — процитував інсайдерське повідомлення   Беспалов.

Виконавиця, яка  родом з  Дніпропетровської  області, виступала та  жила  в РФ, до повномасштабного вторгнення  вона  спільно працювала над піснями з росіянами, такими, як прихильник Путіна  Філіп Кіркоров. Після 24 лютого 2022 року співачка нічого не казала  про війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що поки в Україні триває війна, MARUV розважається в Туреччині.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини