Головна Новини Зірки персона Маша Єфросиніна блиснула в сукні за 14 тисяч гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Маша Єфросиніна блиснула в сукні за 14 тисяч гривень (ФОТО)

Відома телеведуча Маша Єфросиніна захопила сукнею від українського бренду за 14 тисяч гривень

16 серпня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

42-річна Маша Єфросиніна завжди захоплює публіку своїми розкішними вбраннями й фестиваль "Українська пісня", де знаменитість була ведучою, не став винятком. Для заходу зірка вибрала гарне вбрання від бренду Milla Nova.

Маша Єфросиніна блиснула в сукні за 14 тисяч гривень (ФОТО)

Маша Єфросиніна. Фото: @mashaefrosinina

Маша Єфросиніна вийшла на сцену в блискучій сукні нюдового відтінку без бретелей з глибоким декольте, підкресливши свою струнку талію. Своє елегантне вбрання знаменитість доповнила босоніжками на високих підборах і ефектним макіяжем зі стрілками й блискучими тінями. Гарна сукня, в якій телеведуча блиснула на фестивалі, належить українському бренду Milla Nova, його вартість на сайті становить майже 14 тисяч гривень.

Знаменитість розповіла, що випадково побачила цю сукню в соціальній мережі Instagram і спочатку подумала, що його створив якийсь західний бренд, а виявилося, що західноукраїнський. Єфросиніна зазначила, що була приємно здивована цим і підкреслила, що в Україні створюються дуже гарні наряди, гідні світових червоних доріжок.

Маша Єфросиніна блиснула в сукні за 14 тисяч гривень (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що 36-річна українська артистка Тіна Кароль має вишуканий смак і часто підкреслює свою фігуру розкішними вбраннями. Нещодавно знаменитість вийшла на сцену в гарному костюмі від британського дизайнера David Koma вартістю понад 100 тисяч гривень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна телеведуча Катерина Осадча поділилася фотографією, на якій позує без макіяжу, але в дуже красивій сукні від українського дизайнера Юлії Магдич. На сайті його вартість становить 1420 доларів (понад 40 тисяч гривень). Свій образ Катерина не стала доповнювати аксесуарами та макіяжем, лише зібрала волосся в пучок, додавши до зачіски білу стрічку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини