Головна Новини Зірки персона Меган Фокс представила першу колекцію одягу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Фокс представила першу колекцію одягу (ФОТО)

Голлівудська актриса, зірка «Трансформерів» Меган Фокс створила першу колекцію одягу в колаборації з британським брендом Boohoo

20 жовтня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Ще одна голлівудська знаменитість вирішила вийти на межі кіноакторської сфери й спробувати себе в ролі модельєра. Йдеться про зірку "Трансформерів" Меган Фокс. Пекуча брюнетка представила колекцію одягу з британським інтернет-магазином Boohoo.

Меган Фокс представила першу колекцію одягу (ФОТО)

Меган Фокс / Фото: REX / Shutterstock

Днями зірка показала своє дебютне фешн-творіння. Меган створила колекцію, в яку увійшло близько 40 різних речей, починаючи від джинсів-бойфрендів і об'ємних футболок, закінчуючи ботфортами й спокусливими сукнями з розрізами. Ціни варіюються від $ 12 до $ 120 (315-3200 гривень).

До речі над створенням колекції актриса працювала не одна, а зі своїм особистим стилісткою Мейв Райлі. Саме вона за рік зробила Меган однією з найбільш обговорюваних модних інфлюенсерів у всьому світі. Серед інших клієнтів стилістиці — Кріс Дженнер, Демі Ловато і Хейлі Бібер

"Я завжди хотіла мати власну колекцію, і Boohoo дійсно дозволили Мейв і мені вільно висловитися", — зізнається зірка фільму "Трансформери".

До слова, новинки з'явилися у продажу вчора, 19 жовтня.

Нагадаємо, 35-річна популярна актриса Меган Фокс нещодавно знялася в "гарячій" фотосесії зі своїм новим бойфрендом Колсоном Бейкером. Знаменитість знялася оголеною, в одній чорній портупеї, а в руках у неї був пістолет, спрямований в пах свого коханого.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що недавно американський реп-виконавець Каньє Уест представив свій десятий студійний альбом під назвою "Donda". Ну а слідом за довгоочікуваною платівкою вийшла і нова колекція мерчу. Автором нової колекції став дизайнер відомого бренду Balenciaga Демна Гвасалія, який був креативним директором всіх презентацій нового альбому співака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини