Головна Новини Зірки персона Меган Маркл - 40: як зірка серіалів стала герцогинею
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл - 40: як зірка серіалів стала герцогинею

Колишня голлівудська актриса, дружина принца Гаррі Меган Маркл святкує 40-річчя: цікаві факти з її біографії

4 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 серпня, свій день народження відзначає колишня актриса, дружина принца Гаррі — Меган Маркл, герцогиня Сассекська. Цього року їй виповнилося 40 років. З цієї нагоди ми згадали найцікавіші факти з її біографії.

Меган Маркл - 40: як зірка серіалів стала герцогинею

Герцогиня Сассекська Меган Маркл. Фото: Getty Images

З дитинства мріяла стати актрисою

Батько Меган Маркс працював режисером по світлу, тому часто брав доньку з собою на знімальний майданчик. В юному віці дівчина вирішила, що стане актрисою, а у 2002 році вона отримала першу роль у серіалі "Головний госпіталь".

Раніше працювала каліграфом

До того, як почати акторський шлях, Меган Маркл підробляла каліграфом. В одному з інтерв'ю вона зазначила, що ця робота стала для неї чимось на зразок праці офіціантки: "Щоб потрапити на чиєсь відоме весілля, я не обслуговувала столи, а підписувала запрошення. Одне з них діставалося і мені".

З дитинства відстоювала ідеали фемінізму

Активісткою Меган стала ще в 11 років. Тоді вона, щиро образившись рекламою мила, в якій використовувався образ "жінки на кухні", написала лист першій леді США Хілларі Клінтон, а також іншим політикам зі скаргами на те, що ця реклама порушує принципи гендерної рівності.

Поїздка в Лондон

У 15-річному віці Меган Маркл вперше побувала в Лондоні та сфотографувалася зі своєю подругою на тлі Букінгемського палацу. А через 21 рік вона вийшла заміж на онука королеви Великобританії. Дивний збіг, чи не так?

Знайомство з принцом Гаррі

Актриса Меган Маркл познайомилася з принцом Гаррі на "сліпому" побаченні, яке влаштувала її приятелька. Через кілька тижнів герцог Сассекський запропонував Меган відправиться з ним у Ботсвану і їхні стосунки почали стрімко розвиватися. У листопаді 2017-го вони оголосили про свої заручини й у цьому ж місяці Меган офіційно завершила свою акторську кар'єру. У травні 2019 року на світ з'явився їхній первісток — син Арчі., а в червні 2021 року — дочка Лілібет.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому експерти вважають, що Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі з розрахунку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини