Головна Новини Зірки персона Меган Маркл зізналася, як ставиться до хейтерів і критики
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл зізналася, як ставиться до хейтерів і критики

Всі таблоїди в один голос кричали, що основною причиною відмови принца Гаррі та Меган Маркл від свого привілейованого статусу було саме публічне засудження з боку британців

30 вересня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися від свого привілейованого статусу через публічне засудження з боку британців, які не бачили американку  членом королівської родини. Принаймні, так писали більшість ЗМІ, зазначає видання lux.

Меган Маркл зізналася, як ставиться до хейтерів і критики

Меган Маркл. Фото: lux

Щоб розвіяти всі чутки з цього приводу, колишня актриса вирішила роз'яснити ситуацію, давши відверте інтерв'ю журналу Fortune. І під час розмови з'ясувалося, що Меган не так сильно зачіпає критика про неї саму, скільки уїдливі висловлювання в сторону її коханого.

Герцогиня Сассекська вирішила боротися з подібними коментарями за допомогою гумору. Вона впевнена, що це допоможе зберегти нервову систему і простіше сприймати будь-яку критику. Тим більше, що хейтерів завжди буде вистачати, тому не потрібно на це витрачати значну частину свого дорогоцінного часу.

Меган Маркл також додала, що коли вчишся адекватно сприймати правду, то життя стає набагато простіше. Саме такий підхід до коментарів хейтерів допомагає їй звільнятися від усіх оцінок і суджень, вільно рухаючись далі по своєму шляху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, починають нову кар'єру в Голлівуді: Меган Маркл і принц Гаррі підписали контракт з Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини