Головна Новини Зірки персона Меладзе знову стане батьком: екс-учасниця «ВІА Гра» показала вагітний живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Меладзе знову стане батьком: екс-учасниця «ВІА Гра» показала вагітний живіт

Для Меладзе ця дитина буде шостою

15 березня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

55-річний російський співак Валерій Меладзе і його 41-річна дружина, екс-учасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва оголосили, що скоро знову стануть батьками.

Меладзе знову стане батьком: екс-учасниця «ВІА Гра» показала вагітний живіт

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, на якій позує в темній довгій сукні, яка демонструє кругленький животик. Очевидно, що співачка вже на третьому триместрі вагітності, так що поповнення в сім'ї очікується дуже скоро. Сама Альбіна не стала нічого розповідати, а свій пост коротко підписала: "В очікуванні" і поставила емодзі у вигляді червоного сердечка.

До слова, за чотири години публікація знаменитості набрала майже 40 тисяч лайків, а шанувальники не втомлюються вітати зіркову пару з радісною подією: "Оооо! Вітаю", "Нічого собі! Вітаємо вас", "Ось це новина", "Цікаво, хлопчик чи дівчинка", "Вітаю від щирого серця", "Яка ви красуня", — пишуть фоловери.

Відзначимо, що в травні 2019 року Джанабаєва зізналася, що вони з Валерієм хочуть ще одного малюка. Це буде їхня третя спільна дитина. Від попереднього шлюбу з Іриною в артиста є три дочки: Інга, Софія та Аріна. У 2012 році Валерій розійшовся з дружиною і пішов до екс-учасниці "ВІА Гри" Альбіни Джанабаєвої, з якою у нього був роман. Співачка у 2004 році народила йому сина Костянтина й у 2014-му — Луку. У тому ж році пара офіційно зареєструвала свої стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Віра Брежнєва, яка вийшла заміж за музичного продюсера Костянтина Меладзе, розкрила деталі їхнього сімейного життя і розповіла про складнощі, які між ними виникали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини