Головна Новини Зірки персона "Реально складно": Віра Брежнєва розповіла про стосунки з Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

"Реально складно": Віра Брежнєва розповіла про стосунки з Меладзе

Зірка відверто розповіла, через що бувають складності

18 січня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:








Відома українська виконавиця Віра Брежнєва в своєму інтерв'ю на YouTube-каналі Армана Давлетярова зізналася, після чого вона зрозуміла, що хоче все життя прожити з популярним продюсером Костянтином Меладзе. За її словами, ця думка прийшла до неї після довгого притирання один до одного.

"Реально складно": Віра Брежнєва розповіла про стосунки з Меладзе

Віра Брежнєва. Фото из Instagram

"Під час притирання такої думки не було. З геніями складно. З людьми, які чогось досягли реально складно. На цей момент у нас є взаєморозуміння і довіра. Через те, що ми рідко бачимося — кожна наша зустріч довгоочікувана. Є про що поговорити", — пояснила знаменитість.

Крім того, Віра додала, що у них чоловіком зовсім різні характери: він спокійний, а вона — запальна. Саме з цієї причини в їхній родині час від часу і виникають розбіжності. Якщо у Костянтина закінчиться терпіння, то він може вдарити кулаком по столу. Але після багатьох років спільного життя Брежнєва вже досконально знає характер свого чоловіка, тому намагається не доводити до виникнення подібних ситуацій.

Зірка також розповіла, що у Меладзе є певні табу, які вона змогла зрозуміти і прийняти лише з часом. Наприклад, її чоловік не літає на літаках, а їздить тільки на машині. Зараз вона вже розуміє це, тому теж почала їздити з ним.

Брежнєва підкреслила, що вона дуже ревнива, тому зайвий раз давати їй привід для ревнощів точно не варто.


Як повідомляло видання "Коментарі", Віра Брежнєва розкрила правду про стосунки з Меладзе. Популярна українська співачка Віра Брежнєва відверто розповіла про сімейне життя після численних чуток про розлучення з чоловіком Костянтином Меладзе. Про це повідомляє видання Cosmopolitan.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини