Головна Новини Зірки персона "Мене так сильно не кохав ніхто": популярна українська співачка вийшла заміж за російського бізнесмена
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мене так сильно не кохав ніхто": популярна українська співачка вийшла заміж за російського бізнесмена

Анна Дзюба, яка виступає в дуеті Artik & Asti, вийшла заміж за російського бізнесмена

24 грудня 2020, 18:24 comments2710
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Анна Дзюба, яка виступає в дуеті Artik & Asti, уклала шлюб з впливовим російським бізнесменом. Про радісну звістку вона написала на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Мене так сильно не кохав ніхто": популярна українська співачка вийшла заміж за російського бізнесмена

Анна Дзюба з чоловіком. Фото: rbc.ua

Коханого співачки звуть Станіслав Юркін, він підприємець з Москви. У своїй публікації в Instagram Анна не побоялася заявити всім шанувальникам, що дуже сильно любить свого новоспеченого чоловіка.

"Я ніколи ще так сильно не кохала. І мене ніколи так не кохав ніхто. Ніколи! Я не знала, що таке справжня, щира і цілісна любов. Що таке довіряти, що таке знати коли тебе не обдурять, не зрадять, не кинуть. Тепер я точно знаю, що таке турбота і любов справжнього чоловіка", — зізналася зірка.

Артистка каже, що їй дуже пощастило, що вона зустріла саме цього чоловіка. Вона дякує Богові за те, що тепер кожен день вони можуть бути разом.

Дзюба розповіла, що вони поки тільки розписалися, а саме святкування вирішили перенести на потім через пандемію коронавірусу. Дівчина додала, що вони хочуть влаштувати пишне і велике весілля в наступному році.

Відомо, що закохані познайомилися в травні минулого року. У її обранця вже є дитина від минулих стосунків, а для української співачки це перший шлюб.

Artik & Asti — це популярна поп-група України, яка була створена в 2010 році. Їхні пісні стають хітами, а безліч українців знають їх напам'ять.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вагітна солістка "А'Студіо" вийшла заміж. Кеті Топурія, яка нещодавно розсекретила свою вагітність, порадувала шанувальників ще однією приємною новиною. Вона вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини, написавши про це на своїй сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини